McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 02 Ocak 2015, Cuma 20:20 tarihinde eklendi. 906 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İpsala, Doğalgazda Mutlu Sona Ulaştı.

Salı günü saat 17.00 sona eren başvurularda 768 kişi doğalgaz abonesi oldu.
İpsala, Doğalgazda Mutlu Sona Ulaştı. Salı günü saat 17.00 sona eren başvurularda 768 kişi doğalgaz abonesi oldu. İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, “Siyasilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, eski belediye başkanlarımız, kamu görevlilerimiz, muhtarlarımız çok emek verdiler. İpsala çok güzel bir fotoğraf verdi. Hep beraber bundan sonraki süreci de yönetmek zorundayız.”dedi.
İpsala’da 1 ay önce başlatılan Doğalgaz aboneliği kampanyası yılın sonu günü olan 31 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 17.00 itibarı ile sona erdi.
İpsala’ya doğalgaz gelmesi amacıyla açılan hesaba elektrik abonesi sayısının %15’i olan 750 kişinin Doğalgaz abonesi sayısının tamamlanması sevinçle karşılandı. Doğalgaz aboneliği kampanyası İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, siyasiler, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve vatandaşların günlerdir süren hummalı çalışmaları sonucunda 768 abonelikle son buldu.
ÖZDEMİR,”İPSALA’MIZ ÇOK GÜZEL BİR FOTOĞRAF VERDİ.”
Doğalgaz başvuru sonucunun belli olmasından sonra İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle birlikte Halkbankası İpsala Şubesi’ne gelerek burada basın açıklamasında bulundular.
İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, “Siyasilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, eski belediye başkanlarımız, kamu görevlilerimiz, muhtarlarımız çok emek verdiler. İpsala çok güzel bir fotoğraf verdi. Hep beraber bundan sonraki süreci de yönetmek zorundayız. Kanaatimce müracaat sayısının tutturulması çok önemli bir eşikti. İhtiyacımız olan abonenin üstünde son gün bir rakam yakaladık. Ümit ediyorum ki, bundan sonraki süreci yine yerel yöneticilerimizle birlikte yöneteceğiz. Ve makul bir zaman diliminde doğalgazın ilçemize kazandırılmasını sağlayacağız. 
Buna mukabil, şunun da farkındayız İpsala’ya doğalgazın gelmesi Edirne’nin diğer bazı ilçelerindeki gelişmelerle de ilgilidir. Temennimiz şudur ki, diğer komşu ilçelerimizin de biran önce bu ön şartı sağlaması ve hep beraber makul bir zaman diliminde, yakın bir zamanda bunu hep beraber başarmamız” dedi.
Özdemir sözlerini “Tabi kent kültürünün gelişmesi için önemli bir aşama. Çevreci bir yakıt. İpsala’mızın kent yapısı anlamında yani şehircilik anlamında eksikleri var. Doğalgaz, evvelinden kanalizasyon, su sistemleri vs. bunlarda süreç içerisinde, ümit ediyorum yakın bir zaman diliminde tamamlanacaktır. İpsala’mıza hayırlı olsun. Tekrar İlçe Kaymakamı olarak tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hiçbir siyasi saik gözetmeden veyahut başka bir şey gözetmeden bu zaman diliminde ki 19 günde bu sayıyı yakaladılar. İpsala’mız çok güzel bir fotoğraf verdi. Hemşehrilerime kalben teşekkür ediyorum” diyerek tamamladı.
KERMAN,”HALKIMIZ ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPTI”
Belediye Başkanı Mehmet Kerman konuşmasında;“Öncelikle ilçemize doğalgazın kazandırılması yönünde Sayın Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’na, Edirne Valimiz Sayın Dursun Ali Şahin’e ve İpsala Kaymakamımız Eyyup Özdemir’e katkısı olan tüm dost ve arkadaşlarımıza, bu davaya sahip çıktıklarından dolayı herkese ve tüm İpsalalılarımıza teşekkür ederim. Bize verilen bu rakamın üzerinde bir sayıya ulaştık. Bu ilçemiz için tarihi bir gün. Gelecekte evlatlarımıza, çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miraslardan bir tanesi doğalgazın ilçemize kazandırılması. Duyarlılıkla, hassasiyetle, temiz bir ısınma ve tüketim yakıtı olarak doğalgazın ilçemize gelmesi yönünde yapılan bu çalışmaların tüm ilçe halkımızın en kalbi duygularınla desteklediklerinden dolayı bende İpsala Belediye Başkanı olarak çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra bizde İpsala Belediye Başkanlığı olarak üzerimize düşen görevi ve ilçemize doğalgazın bir an önce getirilmesi yönündeki çalışmalarımızı hızlandıracağız. İlçe halkımız üzerine düşen görevi yaptı. Bundan sonra da artık inşallah kalanını da biz tamamlayacağız. Ben bu vesile ile 2015 yılının da tüm dünyaya, ülkemize ve ilçemize sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum.”dedi.
KARAGÖZ,”YOĞUN BİR ÇALIŞMA ORTAYA KONULDU”
Önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Karagöz yaptığı açıklamada;”Yıllardan beri kendi gelişme sürecinde adım adım yenilikleri kucaklamaya çalışan İpsala Halkı bu dönemde Sayın Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın önderliğinde halkımızın da geniş katılımıyla arzu edilen sayıya ulaşıldı ve doğal gazın İpsala’ya gelmesi için yoğun bir çalışmanın sonucunda İpsalalıların her şeyi başarabilecekleri inancını bu olayda ortaya koymuş olduk.”ifade etti.
ŞİMŞEK,”İPSALA HALKI GERÇEKTEN BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI”
MHP İl Başkanı Dr. Gürsel Şimşek ise “Burada bugün İpsala halkı gerçektende büyük bir başarıya imza attı. İpsala Belediye Başkanlığı ve aynı zamanda Kaymakamlık İpsala’nın kendi iç dinamiği ile ilgili imza atmış bulunuyor. Özellikle İpsala’ya doğalgazın gelmesi için ön şart olarak ortaya konulan düzeye erişilmiş olmasından dolayı çok büyük bir mutluluk duyuyorum.2015 dolayısıyla 2014’ün sonunda elde edilmiş bu başarı ile girilmiş olacak. Bu vesile ile bu çalışmalara ön ayak olan hizmet eden büyük fedakârlık gösteren İpsala Kaymakamımız ve arkasından Belediye Başkanımız ve İpsala’da çalışan bu konuda ön ayak olan sivil toplum örgütlerine ve tüm arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.
ÖZDEMİR, TEŞEKKÜR ETTİ.
İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, sosyal paylaşım sitesi twitterdaki hesabından yaptığı açıklamada” İpsala’mız ihtiyaç duyulan doğalgaz abonesi sayısını bugün itibariyle yakalamıştır. Tüm süreç boyunca, kaymakamlık, belediye, siyasi parti Yöneticileri, STK'lar, muhtarlarımız, kamu görevlilerimiz olağanüstü bir gayret göstermiştir. En büyük teşekkür abonelik kampanyasına ilgi gösteren İpsalalı hemşehrilerimizedir. Makul bir zaman sürecinde doğalgazın fiiliyata geçmesi için daha büyük gayret göstermemiz gerekmektedir. Tüm İpsalalı hemşehrilerimize tekrar teşekkür ediyor, yeni yıllarını kutluyorum” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali