McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 09 Ocak 2015, Cuma 17:01 tarihinde eklendi. 562 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fahri Hemşehri Gürbüz, Ziyarete Geldi.

“İpsala Her şeyin En Güzeline Layık”
Fahri Hemşehri Gürbüz, Ziyarete Geldi.

“İpsala Her şeyin En Güzeline Layık” 
İpsala’nın fahri hemşehrisi ve Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir’e, yeni görevinde başarılar dilemek ve dostları ile hasret gidermek üzere dün İpsala’ya geldi.
İLK ZİYARETİ KAYMAKAM EYYUP ÖZDEMİR’E, YAPTI.
Fahri Hemşehri ve Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, ilk olarak 2009-2014 yılları arasında görev yaptığı hükümet konağına geldi. Burada İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir tarafından karşılandı. Gürbüz, İpsala’da yeni göreve başlayan meslektaşı Eyyup Özdemir’e, yeni görevinde başarı dilemek ve İpsala’lı dostları ile hasret gidermek üzere bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.
Gürbüz,5 yıl görev yaptığı mesai arkadaşları ile hasret gideren Gürbüz, daha sonra Belediye Başkanlığına geçti.
KERMAN, PROJE TANITTI.
Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz daha sonra İpsala Belediyesi’ni ziyaret etti. Gürbüz, burada İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Personeli tarafından karşılandı.
Makamda gerçekleşen ziyarette Gürbüz, İpsala’nın doğalgaz aboneliği için yeterli sayıya ulaştığı müjdesini aldığını ve buna çok sevindiğini kaydetti.
Belediye Başkanımız Mehmet Kerman, İpsala Belediyesi’nin çalışmalarını anlattıktan sonra, Gürbüz’e yeni yapılacak belediye hizmet binası, alışveriş merkezi, hotel, düğün salonu, iş hanları ve kapalı otopark projesini gösterdi.
“İPSALA HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK”
Yeni hizmete giren bir işyerinin açılışını İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ile beraber gerçekleştiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, DSİ sosyal tesislerinde onuruna verilen yemeğe katıldı.
Protokol üyelerinin katıldığı yemekte İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün ilçeye gelmesinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek “Bundan önce yaptığı değerli hizmetlerinde İpsala Kaymakamı olarak İpsala’mızın her köşesinde müşahade ediyoruz. Tekrardan hemşerilerimin adına da teşekkür ediyorum.”dedi.
İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir’in konuşmasının ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz kısa bir konuşma yaptı. Gürbüz;”Çok oldu buradan ayrılalı ama gönlümüz hep buradaydı. Bugün de hem yeni Kaymakamımıza ilçeye hayırlı olsun ziyareti, hem iade-i ziyaret anlamında İpsala’ya gelelim sizlerle bir kez daha birlikte olalım istedik. Gerçekten 5 yıl gibi uzun bir süre bizim mesleğimiz açısından görev yaptım İpsala’da. Ama herhalde bir 5 yıl daha olsa ailemle gayet rahat bir şekilde yaşayabileceğimiz mutlu olabileceğimiz bir yer. Çok sevgili İpsalalıları, sizleri, mesai arkadaşlarımızı, muhtarlarımızı bugün buraya gelirken de büyük bir heyecanla geldim. Sizleri tekrar görmenin heyecanıyla geldim. Hatta çocuklarımla eşimle birlikte geldim. Onlarda şuanda kendi arkadaşlarını ziyaret ediyorlar. İpsala her şeyin en güzeline layık. Ben yine görüyorum Kaymakamımız gerçekten de çok kıymetli bir arkadaşımız. Çok iyi bu ekibin içinde önderlik yapabilecek bir arkadaşımız. O, halkaya dahil olmuştur burada. İpsala her şeyin en iyisine layık. Bu hizmetler burada devam edecektir, daha güzel bir şekilde. Belediye Başkanımız bakıyorum harıl harıl çalışmaya devam ediyor. İpsala’mıza hizmet etmeye devam ediyor. Kapaklı’da her zaman söylüyorum başımızın üstünde yeriniz var. Buyurun gelin. Çok uzakta değiliz. Gelen arkadaşlarımız, hemşerilerimiz oldu. Veya selam getirenler oldu. Hepsine de elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz bir talepleri varsa. Veyahut en azından oturup bir çay içip hasbihal ediyoruz. Ben tekrar aranızda bulunmaktan büyük bir şeref, memnuniyet duydum. İyi ki geldiniz, ziyaret ettiniz zamanınızı ayırdınız yine burada olmak adına. Hepinize teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık.”diyerek sözlerini noktaladı.
Gün boyu İpsala’da ziyaretler gerçekleştiren Gürbüz’ün programı yenilen akşam yemeği ile son buldu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali