McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 09 Ocak 2015, Cuma 20:06 tarihinde eklendi. 721 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kayıp CHP'li başkanı aramaya gidenler de kayboldu

Yolu yoğun kar yağışı nedeniyle kapan köye giden Tunceli İş Başkanı Hüseyin Zeytin bulunurken, şimdi de onu aramaya çıkan CHP'liler kayboldu. Facebook Twitter Linkedin Google
Kayıp CHP'li başkanı aramaya gidenler de kayboldu

CHP Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin, dün merkeze yaklaşık 35 kilometre mesafede bulunan Sin Köyü'ne gitmek üzere kentten ayrıldı. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Sin Köyü'nün yolu kardan kapalı bulunurken, köyde elektriklerinde kesik olduğu bildirildi.

CHP'liler İl Başkanı Zeytin'le irtibat kuramayıp, köye de ulaşamayınca durumu Valilik ve İl İdaresi'ne bildirip, köy yolunun açılmasını istedi. Dün saat 23.00'e kadar köy yolunun açılmaması üzerine CHP'liler Hüseyin Zeytin'e ulaşmak için Sin Köyü'ne gitmeye karar verdi.

ARAMAYA ÇIKTILAR

CHP İl Gençlik Kolları üyelerinin de aralarında bulunduğu 10 kişilik grup, eksi 15 dereceye varan soğuk hava ve yer yer 1 metreyi bulan karda araç ve küreklerle Sin Köyü'ne ulaşmak için yola çıktı.

BAŞKAN BULUNDU

Köylülerin aramaya çıktığı Başkan'a, Tunceli İl Özel İdaresi’ne bağlı ekiplerin yolları açmasının ardından ulaşıldı. Yoğun kar yağışı nedeniyle mezrada mahsur kaldığı öğrenilen Başkan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ARAMAYA GİDENLER KAYBOLDU

Ancak bu kez de dün gece yarısı köye giden CHP’lilerle irtibat kesildi. Grubun köye ulaşıp ulaşmadığı konusunda henüz bilgi alınamazken, kendilerine cep telefonları ile ulaşılamadı. CHP İl Başkanı Hüseyin Zeytin'i aramaya giden İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Kılıçoğlu’nun da aralarında bulunduğu 10 kişilik gruptan haber alınamaması üzerine Tunceli İl Özel İdaresi, köy yolunun açılması için bölgeye ekip gönderdi. Yoğun kar yağışının etkili olduğu Tunceli’de 150 köye 5 gündür elektrik verilemediği belirtildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali