McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 15 Ocak 2015, Perşembe 22:31 tarihinde eklendi. 1202 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hiç mi kanına dokunmuyor Esra Erol?

FOX TV'nin ABD'li İslam düşmanı patronu Rupert Murdoch Müslümanlara yönelik saldırılarına devam ederken, İslam düşmanı Murdoch’ın Türkiye’deki kanalında çalışan Esra Erol, Fatih Portakal, Doğan Şentürk, İsmail Küçükkaya'nı kayıtsız kalması oldukça dikkat çekiyor. Özellikle Esra Erol'un göstermelik tepkisi şaşkınlık yaratırken, Murdoch’ın yaptıkları nasıl oluyor da Esra Erol'un kanına dokunmuyor ve FOX'taki görevine devam ediyor.
Hiç mi kanına dokunmuyor Esra Erol?

Müslümanlar’ı aşağılayan ABD’li medya patronu Rupert Murdoch, bu kez internet sitesi Fox News’ten de tahrik dolu yayın yaptırdı. Site, Müslümanlar’ı terörün kaynağı olarak gösterdi…

ABD’li medya patronu Rupert Murdoch’ın Peygamberimiz’e hakaret eden dergiye yapılan saldırıyı bahane edip Müslümanlar’a ağır sözler sarfetmesinin ardından, Fox News internet sitesi de Müslümanlar’ı terör kaynağı olarak niteledi. Müslümanlar’a yönelik tahrik içerikli haberlerine devam eden Fox Yayıncılık’ın sahibi Murdoch’ın,“Müslümanlar’ın çoğu barışsever olabilir. Ama içlerinde büyüyen kanserin farkına varıp, onu ortadan kaldırana dek onlar da sorumlu sayılmalıdır” açıklamasına tepkiler bitmeden, Fox yeni bir skandala daha imza attı. ABD merkezli Fox News’in internet sitesinde yayınlanan haberde, Fransa’daki Müslüman mahalleleri ‘teröristler için insan kaynağı’ olarak nitelendirildi. Bu mahallelerde Fransız medeni kanununun işlemediği, İslam hukukunun hüküm sürdüğü iddia edildi. Sakinleri Müslüman olan bu bölgelerin ‘çeteler tarafından yönetildiği’ söylenen haberde, “Polisler yanlarına kuvvetli destek almadan bu mahallelere giremiyor” ifadelerine yer verildi.

KANINA DOKUNMUYOR MU ESRA EROL?

Murdoch’ın böylesine İslam düşmanlığı nasıl oluyor da her sözünde “Allah” lafzını kullanan ve sözde Müslüman olduğunu iddia eden Esra Erol’un kanına dokunmuyor. Kapıyı vurup çıkması ve İslam düşmanı Fox TV’yi terketmesi gerekirken Esra Erol’un kayıtsızlığı şaşkınlık yaratıyor.

Fatih Portakal, Doğan Şentürk, İsmail Küçükkaya ve diğer çalışanların patronları Murdoch’ın İslam düşmanlığına boyun eğip onursuzca kayıtsız kalmalarına, o kanalı şerefli bir duruşla terketmeyip çalışmaya devam etmelerine ise söylenecek söz bulunamıyor.

medyagündem.com

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali