McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 15 Ocak 2015, Perşembe 23:05 tarihinde eklendi. 445 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cizre'de öldürülen 12 yaşındaki çocuğun otopsi raporu açıklandı

Cizre'de başından vurularak öldürülen 12 yaşındaki Nihat Kazanhan'ın otopsi raporu açıklandı.
Cizre'de öldürülen 12 yaşındaki çocuğun otopsi raporu açıklandı
Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde dün akşam saatlerinde ilk anda başından silahla vurularak öldürüldüğü söylenen Nihat Kazanhan'ın otopsisi ve başından çıkan mühimmatın balistik incelemesi tamamlandı. 
 
Kazanhan'ın başına isabet eden otopside çıkarılan 'tanımlanamayan mühimmat' incelenmek üzere Diyarbakır Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi. 
 
Burada yapılan incelemenin ardından hazırlanan raporda, Kazanhan'ın kafasından çıkan mühimmatın, roket şeklindeki plastik tapa, 12 numara av fişekleri içerisinde bulunan tapalara ait olup, yivsiz, setsiz av tüfeği ile atılmış olduğu tespit edildi.
 
KOBANİ OLAYLARINDA YAĞMALANAN FİŞEK!
 
Raporda, 6-8 Ekim tarihlerinde Kobani protestosu sırasındaki olaylarda bazı av bayilerinin yağmalandığı ve Emniyet Müdürlükleri ile Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bu tür silah ve malzemelerin bulunmadığı belirtilerek, 'Bu tür av tüfeklerinin ve malzemelerinin örgüt mensupları ve müzahir kitle tarafından yoğun şekilde kullanıldığı bilindiğinden bahse konu şahsın ölümüne sebep olan nesnenin bu kesimin faaliyetleri esnasında kullanılan bir silahtan kaynaklandığı kesin olarak anlaşılmaktadır. 
 
Ayrıca 6- 8 Ekim olaylarında av bayilerinin yağmalandığı kayıtlarımızda mevcut olduğundan bu iş yerlerinden yağmalanan fişeklerin kullanılmış olduğu kuvvetle muhtemeldir' denildi. 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali