McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 26 Ocak 2015, Pazartesi 13:00 tarihinde eklendi. 846 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

5 futbolcu IŞİD'e katıldı!

İngiltere'de yayımlanan Daily Star gazetesi futbol dünyasını sarsacak bir iddia yayınladı.
5 futbolcu IŞİD'e katıldı!

İngiltere'de yayımlanan Daily Star gazetesi, birinci sayfadaki "5 futbol yıldızı gizli cihatçı" manşetli haberinde, İngiltere'den IŞİD'e katılmak için Suriye'ye giden 5 futbolcunun baş kesen John ile ilişkilerinden şüphe edildiğine dikkat çekti.


Güvenlik görevlilerinin söz konusu futbolculardan birinin Arsenal ile ilişkisi olmasından ve infazlara karıştığından korktuklarına değinen gazete, Arsenal'de denenmek üzere antrenman yaptığı sanılan Celso Rodriguez da Costa'nın (28) şüpheli futbolculardan biri olduğunu yazdı.

Haberde bu futbolcuların Cihatçı John'un baş kesme infazlarını videoya aldıklarından şüphelenildiği belirtildi. Celso Rodriguez ve kardeşi Edgar (34) ile aynı Cihatçı hücrenin üyesi olduğu iddia edildi. Futbolcuların izini süren gizli servis elemanları, Cihatçı futbolcuların Leyton ve Walthamstow'da yaşayan sonradan Müslüman olan, Suriye'ye gitmeden önce Londra'da radikalleşen Portekizli göçmenler olduğunu ileri sürdüler.

Beş zanlının da yetenekli futbolcu oldukları, birinin Sporting Lisbon'un genç takımında oynadığı öğrenildi. Sporting Lisbon'un genç akademisinde oynayan Fabio Pocas'ın (22) üç yıl önce İngiltere'ye geldiği öğrenildi. İddialara göre, şimdi Abdurrahman Al Andalus olarak bilinen Pocas, amatör ligde UK Football Finder takımında oynarken profesyonel bir takıma geçmek üzereyken ansızın ortadan kayboldu.

Eski bir katolik olan hücrenin beşinci üyesi Sandro'nun (36) ekim ayında koalisyon saldırısı sırasında öldüğü tahmin ediliyor.

Haber7

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : işid futbolcu 5
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali