McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 26 Ocak 2015, Pazartesi 13:24 tarihinde eklendi. 805 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rize'de bir kişi kuzeni ve kardeşini ayağından vurdu

Rize'nin Ardeşen İlçesi'nde 38 yaşındaki Mesut Karahan, kuzeni 35 yaşındaki Ünal ve kardeşi 32 yaşındaki Umut Karahan'ı sokak ortasında tabanca ile ayaklarından vurarak yaraladı.
Rize'de bir kişi kuzeni ve kardeşini ayağından vurdu

Ardeşen'in Atatürk Caddesi üzerindeki Ardeşen Belediye binası önünde saat 11.45 sıralarında meydana gelen olayda, inşaatlarda çalışan Mesut Karahan, aralarında husumet bulunan kuzenleri Ünal ve Umut Karahan ile karşılaşınca tartışmaya başladı.

KUZENİ VE KARDEŞİNİ AYAĞINDAN VURDU

Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre belinden tabanca çıkartan Mesut Karahan, Ünal ve Umut Karahan’ı ayaklarından vurdu. Saldırgan Mesut Karahan olay yerinden geçen polis ekibi tarafından gözaltına alındı.

"ALO, BEN VURULDUM"

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, vatandaşları çevreden uzaklaştırdı. Yerde yaralı halde bir süre ambulans bekleyen Umut Karahan, cep telefonu ile yakınlarını arayarak saldırıya uğradığını ve vurulduğunu anlattı.

İki kardeş, gelen ambulansla Pazar ilçesi Kaçkar Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Ensonhaber

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali