McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 24 Şubat 2015, Salı 13:08 tarihinde eklendi. 629 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Erdoğan, Muhtarlar buluşmasında konuşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3. kez düzenlenen muhtarlar buluşması toplantısında konuşuyor
Erdoğan, Muhtarlar buluşmasında konuşuyor

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

Bu buluşmadan rahatsız oluyorlar. 3. Kez bu salonda beraberiz.
Milletimizle kucaklaşmamızdan rahatsız oluyorlar. Yüksek Seçim Kurulu'na başvurup yasak istiyorlar.

Cumhur ile başkanının buluşmasını engelleyemeyecekler bu güne kadar aramıza kimsenin girmesine izin vermedim.

Biz kendimize kılavuz olarak sadece milletimizi aldık. Milletin bize çizdiği yolda ülkemize hizmet etme çabasında olduk. Elbette 40 yıllık siyaset hayatımızda hatamız ve eksikliklerimiz olmuştur.

Biz kalbimizi kollarımızı ne kadar millete açtıysak millette bize o kadar sahip çıktı.

ŞAH FIRAT OPERASYONU

Hafta sonu çok önemli bir askeri operasyonu başarıyla gerçekleştirdik. Suriye toprakları içerinde bulunan Süleyman Şah Türbesini Türkiye Sınırına yakın bir bölgeye taşıdık. Türbenin yeri geçmişte iki kere değişmişti. Bu kez de güvenlik nedeniyle değiştirmek zorunda kaldık. Saygı karakolunda görevli askerlerimizin hayatını tehlikeye atmamak için böyle bir karar aldık. Muhalefetin düşünüğü gibi düşünseydik o kardeşlerimizin bir kısmı hayatta olmayabilirdi. Siyaset duygusallık götürmez, Akılla bilimle yapılan bir iştir. Siyaset milleti yönetme sanatıdır. Böyle heyecan verelim gaz verelim demekle olmaz.

BAHÇELİ'YE ÇOK SERT SÖZLER

Bu konuda hükümetimizi ve TSK'yı bir kez daha tebrik ediyorum. Her bakımdan başarılı bir operasyon olmasına rağmen birilerinin olumsuz algı oluşturmak için çaba gösterdiğini görüyorum. Oradaki askerlerimiz ve manevi emanetin güveliğini için bunu başka bir yere naklettik. Ülkemize çekip almadık yine Suriye topraklarında. Operasyona eleştiriler iftara boyutunu aştı. Genelkurmay Başkanı'na akla gelmeyecek laflar eden kişi sen Genelkurmay başkanımızın atılacak tırnağının bir parçası bile olamazsın. Sen terörle mücadele için bu zaman kadar ne yaptın?. Sen sadece Ankara'dan kuru sıkı atıyorsun. Önce haddini bileceksin. bir taraftan da  milliyetçi takılacaksın. Milliyetçi olduğunu söyleyenler bu ülkenin ordusuna bu denli çirkin yakıştırmayı yapanları sizin takdirinize bırakıyorum. Sınırımıza çok yakın bir yerde, coğrafi olarak daha uygun bir yerde türbe için hazırlıklar yapılıyor. Toprak kaybı söz konusu değil.

MUHALEFET ESED REJİMİYLE BERABER HAREKET EDİYOR

Milletimiz bu densizliklerin haddini bilmezliklerin elbette hesabını soracaktır. Türkiye bu operasyonu hiç bir örgütle işbirliği içinde ve izin alarak yapmamıştır. Türkiye kendi karar verme gücüne ve imkanına sahiptir. Ana Muhalefet ve diğerleri Esed rejimiyle beraber hareket etmektedir. Bu operasyona karşı çıkanların yeri onların yanıdır. Süleyman Şah türbesi gündeme gelince hayatları boyunca bir türbenin yanından geçmemiş olanlar bunu konuşur zikreder hale geldi. Aslında bunlar Türbe nedir onu bile bilmezler. Türbelerimiz bu topraklardaki varlığımızın birliğimizin yegane kanıtıdır. Bunlar nerede hangi şehitliğimiz var bilmezler.  12 yıl önce Çanakkale Şehitlikleri'nin hali perişandı göreve geldiğimizde hemen el attık ve düzenledik. Şimdi Sarıkamış şehitlerinin olduğu yerde yeni bir çalışma başlattık. Dedem orada şehit oldu. Muhalefete sorun Sarıkamış'a hiç gitmiş mi? Onlara sorsan kayak merkezi derler. 

İç güvenlik paketiyle beraber muhtarlara evlendirme yetkisi veriliyor. Muhtarı karşısına alan Milleti karşısına almış sayılır. Milletin sesine kulak vermeyenlerin durumu ortada.

Bizim genlerimizde aslında Başkanlık sistemi vardır. Parlamenter sistem bir yere kadar istikrar sağlar. Bir yere geldikten sonra patinaj dönemi başlıyor. İç Güvenlik Yasası'nı durdurmak için Meclis'i kitlemeye çalışıyorlar. (Haber 7)

İster Cumhurbaşkanı ol ister Başkan ol hiç bir zaman tevazu fire vermeyeceksin. Sonuçta gideceğimiz yer 2 metre mezar


HABER7

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali