McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 25 Şubat 2015, Çarşamba 14:02 tarihinde eklendi. 856 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Adaylığı Açıklamasında Küçük Baran Harçlığını Kaptı

CHP de 40 yıldan buyana siyaset yapan Serdar Yalcıner Edirne Milletvekili aday adaylığını Bugün CHP İl Başkanlığı binasında açıkladı.
CHP Adaylığı Açıklamasında Küçük Baran Harçlığını Kaptı

CHP de 40 yıldan buyana siyaset yapan Serdar Yalcıner Edirne Milletvekili aday adaylığını Bugün CHP İl Başkanlığı binasında açıkladı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ve çok sayıda partilinin katıldığı basın toplantısının ardından CHP il binasının önünde kendisine destek veren partililere ben siyasete küçük yaşta CHP de başladım hiçbir yere gitmedim ve bu partinin askeriyim ölene kadarda CHP kalacağım dedi.

Ben Edirne Kızanıyım ve beni herkes boyacı Serdar olarak tanır,

Yalcıner Atatürk’ün partisinde hizmet etmekten onur duydum, mutlu oldum. Ben Edirne Kızanıyım herkes beni boyacı Serdar olarak tanır, Tabandan gelen sesi dinledim ve aday oldum. Omuz omuza mücadele ettiğim arkadaşlar bana görev verirse CHP bayrağını en yukarı çıkarmak için mücadele edeceğiz dedi.

Vatandaşlar dağılırken annesinin kucağında olan küçük bir çocuk Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan Recep Başkanım harçlık vermeyecek misin demesi üzerine çocuğun annesinin yanına giden Belediye Başkanı Recep Gürkan çocuğa adını sordu.

 Harçlık vermezsen söylemem diyen çocuk, harçlık alana kadar söylemedi.

Harçlığı aldıktan sonra adının Baran olduğunu söylemesi üzerine Gürkan ne anlama geliyor diye sordu. Çocuğun Baran anlamını bilmediğini söylemesi üzerine Baran Yağmur anlamına geliyor hadi öğrenmiş oldun dedi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali