McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 12 Mart 2015, Perşembe 12:40 tarihinde eklendi. 657 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kılıçdaroğlu bonzai mi kullanıyor?

CHP iktidarında bizi eleştiren her kaleme saygı duyacağız' diyen Kılıçdaroğlu'nun, Kabataş saldırısıyla ilgili aynı başlıkla yazı yazan 14 yazara karşı kullandığı hakaret dolu sözlere gazetecilerden tepki geldi.
Kılıçdaroğlu bonzai mi kullanıyor?

Salih Tuna, “Bonzai mi kullanıyor” derken Mahmut Övür, “Bu kadar aşağılık dil kullanması utanç verici” dedi.

A Haber’de yayınlanan Birlikte Bakalım programı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘medya ve basın özgürlüğü’ ile ilgili çelişkili ve tutarsız açıklamaları değerlendirildi.

Kabataş olayının üzerine 14 köşe yazarının 'diliniz kaba vicdanınız taş' başlıklı yazıları büyük yankı uyandırmıştı. Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bu 14 köşe yazarı hakkında ağır hakaretlerde bulundu. O köşe yazarlarından birisi olan Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, katıldığı Birlikte Bakalım'da Kılıçdaroğlu'nun nefret dilini yorumladı ve davacı olacağını belirtti. Yeni Şafak yazarı Salih Tuna ise çok ilginç bir soruyu akıllara getirdi ve "Kılıçdaroğlu bonzai mi kullanıyor nedir bu nasıl bir kafa yapısı" dedi.

BUNUN NERESİ SİYASETÇİ?"

'Neredeyse küfür etmiş, bir siyasi lider parti grup toplantısında böyle bir konuşma yapabilir mi? Bu nasıl siyasettir.' diyen Mahmut Övür, ' Bir siyasi liderin meclis kürsüsünden bunu anlatıyor olması, bu kadar aşağılık bir dil kullanmasından hakikaten utanç duyuyorum. Türkiye adına utanıyorum' dedi. Davacı olacağını belirten Övür kendisinin ve arkadaşlarının eleştiride bulunduğunu fakat CHP liderinin basın özgürlüğünden bahsetmesine rağmen kendisiyle çeliştiğini söyledi.

"BUNU ERDOĞAN YAPSA KIYAMET KOPAR"

Programın bir başka konuğu olan gazeteci Nagehan Alçı, bu sözlerin daha hafifini bile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söylemiş olsa belirli bir kesim tarafından üzerine gidilip kıyametin koparılacağını fakat Kılıçdaroğlu için aynı tepkinin verilmediğine dikkatleri çekti.


Haber10

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali