McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 20 Mart 2015, Cuma 11:34 tarihinde eklendi. 612 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

15 Yaşındaki Kız, İntihara Kalkışınca Tecavüz Ortaya Çıktı

Tekirdağ'da intihara kalkışan 15 yaşındaki Z.A.'nın tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Kız kardeşi 13 yaşındaki E.A.'nın da tecavüze uğradığını söyleyince 2 kişi tutuklandı.
15 Yaşındaki Kız, İntihara Kalkışınca Tecavüz Ortaya Çıktı

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde ilaç içerek intihara kalkışan 15 yaşındaki Z.A.'nın tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Kız kardeşi 13 yaşındaki E.A.'nın kendisinin de tecavüze uğradığını söyleyince gözaltına alınan 3 şüphelilerden 2'si tutuklandı. Hem Z.A., hem de kardeşi E.A., devletin koruması altına alındı.

İNTİHAR KALKIŞINCA KORKUNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Şarköy'de bedensel engelli anne ve babanın üç çocuğundan lise birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Z.A., geçen çarşamba günü çok sayıda ilaç içerek intihara kalkıştı. Baygın halde bulunup hastaneye kaldırılan Z.A.'nın midesi yıkanırken, doktorların ihbarı üzerine gelenpolis ifadesini aldı. Z.A., kendisine G.T.A. ve Ü.T.'nin tecavüz ettiğini söyleyerek şikayette bulundu. Polisin araştırması sürerken, ifadesi alınan Z.A.'nın kız kardeşi ortaokul üçüncü sınıf öğrencisi 13 yaşındaki E.A. da tecavüze uğradığını anlattı ve tecavüz eden kişinin E.S. olduğunu söyledi.

"SEVİŞTİK AMA..."

Şarköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında küçük kızların ifadeleri sonrasında 42 yaşındaki Ü.T., 27 yaşındaki G.T.A. ve 42 yaşındaki E.S. gözaltına alındı. Şüphelilerden üzerinde 10 prezervatif bulunan Ü.T., iddialarını kabul etmedi.

Z.A.'nın komşusu olduğunu ve yaşı küçük olduğu için cinsel ilişkiye girmediğini anlatan Ü.T., "Seviştik ama yaşı küçük olduğundan cinsel ilişkiye girmedik. Üzerimden çıkan prezervatifleri de ilişkiye girdiğim kadınlardan hastalık kapmamam için taşıyorum" dedi.

"SABAHLARI EVİME GELİYORDU VE..."

Diğer şüpheli G.T.A. ise Z.A. ile 2012 yılında ile tanıştığını söyleyerek, "Z.A. sabahları okula gitmeden önce yarım saatliğine evime geliyordu. Okul giriş zili çalana kadar yatak odamda kalırdı. Sevişiyorduk ama cinsel ilişkiye girmedik. Bana cinsel ilişkiye girmek için mesajlar atıyordu. Ben kabul etmedim ve ayrıldık. Suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

Z.A.'nın kız kardeşi 13 yaşındaki E.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen şüpheli E.S. de aynı yaşta kızı olduğunu ve tecavüz iddialarının tamamen yalan olduğunu söyleyerek, "E.A. bana neden böyle bir iftira attı anlamış değilim. Şaşırdım, suçlamaları kabul etmiyorum" dedi.

3 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ü.T. ve G.T.A., 15 yaşındaki Z.A.'ya cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu. E.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen E.S. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kız kardeşler Z.A. ve E.A., devlet korumasına alınırken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali