McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 22 Mart 2015, Pazar 14:19 tarihinde eklendi. 674 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nevruz Ateşi Tekirdağ'dan Yükseldi

Tekirdağ’daki Nevruz kutlamalarının adresi olan Ergene İlçesi Sağlık mahallesindeki parkta bir araya gelen vatandaşlar Nevruz’u kutladı.
Nevruz Ateşi Tekirdağ'dan Yükseldi

Tekirdağ'daki Nevruz kutlamalarının adresi olan Ergene İlçesi Sağlık mahallesindeki parkta bir araya gelen vatandaşlar Nevruz'u kutladı.

Park içerisinde toplananlar, yaktıkları nevruz ateşiyle bayramın coşkusunu yaşadı.Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) düzenlediği Nevruz kutlamalarına sabahın erken saatlerinde gelmeye başlayan vatandaşlar arama noktalarından geçerek meydana alındı. Vatandaşlar Kürtçe şarkılar söyleyerek eğlendi. Sahnenin önünde yakılan Nevruz ateşi ise renkli görüntüler oluşturdu. Emniyet ekipleri de sabahın ilk ışıklarıyla birlikte parka geldi. Görev yerlerinde bekleyen polisler arama noktaları oluşturdu. Giriş çıkışlarda arama yapan polisler yasa dışı pankart ve flamaların kutlama alanına alınmasına izin vermedi. Kutlamalarda ateş yakıldıktan sonra üzerinden atlandı türküler eşliğinde halay çekildi.Tekirdağ'daki kutlamalara Edirne ve Kırklareli HDP teşkilatı da katıldı. - TEKİRDAĞ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali