McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 05 Nisan 2015, Pazar 14:27 tarihinde eklendi. 739 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tek kişilik koğuşta iki istekte bulundu

Babasını öldüren oyuncu Orhan Şimşek, Adıyaman'dan İstanbul'a getirildi ve tek kişilik hücreye alındı.
Tek kişilik koğuşta iki istekte bulundu

Önceki Perşembe gecesi Kahta’ya gelen oyuncu Orhan Şimşek ve babası, Durak Köyü’ne ilerlerken Salkımbağı Köyü yakınlarında tuvalet ihtiyaçlarını gidermek için durdu. Yol kenarındaki tarlaya giden Orhan Şimşek burada babasını bıçaklayıp, boğazını kestikten sonra jandarmaya teslim oldu. Şimşek’in cinayeti itiraf etmesinin ardından güvenlik güçleri ve köy korucuları saatler sonra baba Ali Şimşek’in cesedini tarlada buldu.

Şimşek, cinayetin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ali Şimşek’in cenazesi ise yakınları tarafından otopsisinin ardından teslim alınarak İstanbul’a götürüldü.

ABDEST ALIP TESLİM OLDUM
 
Cinayeti soğukkanlılıkla anlatan oyuncu Şimşek, babasının öldüğünü anladıktan sonra önce toprakla teyemmüm abdesti aldığını ardından Göçeri Jandarma Karakolu’na giderek teslim olduğunu söyledi. 
 
TEK KİŞİLİK HÜCREDE TUTULUYOR
 
Sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Orhan Şimşek, adıyaman E Tipi Kapalı cezaevi’ne götürüldü. Cinayet şüphelisi Orhan Şimşek, cezaevindeki ilk gününü tek kişilik koğuşta geçirdi.
 
SAVCILIKTA İKİ İSTEKTE BULUNDU

Öte yandan Orhan Şimşek, savcılıkta idamla yargılanmak istediğini ya da tek kişilik hücrede tek başına tedavi görmek istediğini dile getirdi.

Haber7

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali