McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 07 Nisan 2015, Salı 12:59 tarihinde eklendi. 575 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde Hacıosmanoğlu'na tepki

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde Hacıosmanoğlu'na tepki
Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde Hacıosmanoğlu'na tepki

Fenerbahçe kafilesine silahlı saldırının faili oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Nihat S. ile Emre A.'nın ifadeleri alındığı sırada Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

"BİLGİ ALMAK İÇİN GELDİM"

Hacıosmanoğlu saat 15:00 sularında geldiği Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde yaklaşık 1 saat kaldıktan sonra ayrıldı. Çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan İbrahim Hacıosmanoğlu, emniyet müdürlüğüne bilgi almak için geldiğini belirtti.

"TEKNİK KONULARI BEN BİLMEM"

Trabzonspor Başkanı, gazetecilerin ormanlık alanda bulunan tüfek ve parmak izi gibi konulardaki sorularına ise "Ben genel anlamda bilgi aldım. Teknik konuları ben bilmem. Teknik konuları emniyet değerlendirir" cevabını verdi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na Trabzon Emniyet Müdürülüğü önünde tepki geldi.

"ÇOCUKLARIM SENİN YÜZÜNDEN İÇERİDE YATIYOR"


Kapıda bekleyen göz altındaki 2 kişinin yakınları, Emniyet Müdürlüğü'nden çıkışı sırasında Başkan Hacıosmanoğlu'nun aracını durdurdu, Nihat S. ile Emre A.'nın haksız yere gözaltına alındığını belirterek yakındı. Emre A.'nın annesi Hacide A. ise Hacıosmanoğlu'na çıkıştı, "Suçsuz insanlara suç yüklemeye çalışıyorlar. Çocuklarım senin yüzünden içeride yatıyor. İn arabadan, al onları" diyerek tepkisini dile getirdi. Araçtan inmeyen Hacıosmanoğlu ise, "Soruşturma sürüyor. Delliler değerlendiriliyor. Sabırla sonucu bekleyin" dedi.


Ensonhaber

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali