McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 07 Nisan 2015, Salı 14:38 tarihinde eklendi. 1359 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bilgisi Olan Şemsettin Emir Sır Vermedi

Emir Ben Başbakan Davutoğlunun Adayıyım dedi.
Bilgisi Olan Şemsettin Emir Sır Vermedi

AK Parti'de vekil adaylarının açıklanmasında AK Parti bu kez işi çok sıkı tuttu

AK Parti, daha önceki seçimlere nazaran liste bilgilerinin dışarıya sızmaması için çok özel önlemler aldığı, paralel yapıya hizmet eden aday adaylarının manipülasyon yapmaması için büyük çaba sarf ettiği belirtildi. Zaten daha önceki seçimlerde aday listeleri açıklanmadan önce, aday olacak isimler çok önceden basına sızıyordu. 

 

 

Öyle ki, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki üst kurul üyeleri olan Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin, Süleyman Soylu, Mustafa Şentop, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Boynukalın'ın dışında kalan AK Partili milletvekillerinin çoğunun dahi listelerden haberi olmadı.

 

 

 Bilgisi olan milletvekilleri de Başbakan Davutoğlu'ndan gelen talimat üzerine ser verip sır vermedi.

Başbakan Davutoğlu ve ekibi böylece listelerin Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilmesi gereken saate kadar bekleyerek hem manipülasyonları hem de aday adayı olan bazı isimlerin son dakika bağımsız aday olmasını engellemeyi düşündüler.

 

 

Ak Parti Genel Merkezinin 2. Sıraya Keşan’dan Aday Adayı olan Fatma Aksal Uzunköprü den Mustafa İsmail Okur görünürken, daha önce aday adayı olan 12 ismin arasında bulunmayan Edirne den Şemsettin Emir in 1. Sıra adayı olarak gösterilmesi sürpriz oldu.

 

Emir : Ben Başbakan Davutoğlunun Adayıyım dedi.

 

Aday listesinin YSK'ya teslim edilmesinin ardından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay " Mümkün olduğunca AK Parti ilkeleriyle, parti geçmişiyle ilişkili olmayan 'vitrin aday', 'flaş aday' transfer anlayışından uzak durduk." dedi.          

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali