McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 08 Nisan 2015, Çarşamba 12:11 tarihinde eklendi. 843 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İbrahim Hacıosmanoğlu Ufuk Kıran'ı ziyaret etti

Otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı ziyaret eden İbrahim Hacıosmanoğlu, ''Beraber çalışmak isteriz'' diyerek transfer teklifinde bulundu.
İbrahim Hacıosmanoğlu Ufuk Kıran'ı ziyaret etti

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı hastanede ziyaret etti.

Kıran'ı tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde ziyaret eden Hacıosmanoğlu, Ufuk ve eşi Nurten Kıran'la bir süre görüşerek "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

"BERABER ÇALIŞMAK İSTERİZ"

Kıran'a, bir an önce sağlığına kavuşmasını beklediklerini söyleyen Hacıosmanoğlu, Trabzonspor camiası ve kulüp olarak her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti. "Trabzonspor Kulübü'nde beraber çalışmak isteriz" diyen Hacıosmanoğlu'na Kıran, "İnşallah, bir toparlanalım" yanıtını verdi. Hacıosmanoğlu, ne yapılması gerekiyorsa buna hazır olduklarını belirterek,"Toparlanın ondan sonra bir araya geliriz. Ne yapmamız gerektiğini konuşuruz" dedi.

Kıran, "Sizi Allah korudu" diyen Hacıosmanoğlu'na elinden geleni yaptığını anlatarak, "Tecrübemizle yaptık. Kim olsa aynısını yapardı" şeklinde cevap verdi.

Hacıosmanoğlu, daha sonra Kıran'a Trabzonsporlu tüm futbolcuların imzasının bulunduğu 61 numaralı "Ufuk Kıran" yazılı Trabzonspor forması hediye etti.

"ADİL BİR SÜREÇ VAR SONUCUNU BEKLEYECEĞİZ"

Ziyaretin ardından açıklama yapan Hacıosmanoğlu, Kıran'ın moralinin çok iyi olduğunu belirterek, "Herhalde yarın veya öbür gün taburcu edilecek. Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Söylenecek çok fazla bir şey yok" dedi.

Hacıosmanoğlu, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne yaptığı ziyaretine ilişkin sorulan soru üzerine,"Vali Bey ve emniyetten konu hakkında bilgi aldık, bilgi alışverişinde bulunduk. Adli bir süreç var, sonucunu bekleyeceğiz" diye konuştu.

Yapılan silahlı saldırının ne insanlık ne de sporla bağdaşır bir tarafının olmadığına vurgu yapan Hacıosmanoğlu, şunları kaydetti: "Yapılanın ne Trabzonspor'a ne şehre bir artı katması söz konusu değil. Bize faydası yok, zararı var. Allah, kitap, din, iman, insanlıkla alakası olan bir insan böyle bir şey yapmaz. Hiçbir şeyin karşılığı da değil bu. Ne şehir ne ülke ne de insan olarak bunu tasvip edemeyiz. Onun için adli makamların ortaya koyacağı sonucu görelim, ona göre de gerek biz görevde olan yönetim gerekse şehir olarak bunun karşısında bir duruş ortaya koyacağız."


Ensonhaber

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali