McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 20 Nisan 2015, Pazartesi 09:35 tarihinde eklendi. 518 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Folklor eğitmeninin tokatlı motivasyonu kamerada

Kars’ta düzenlenen folklor yarışmasında eğitmen Mustafa Burak Çağlar, ekipte bulunan çocuklara gösteri öncesi tokat attı.
Folklor eğitmeninin tokatlı motivasyonu kamerada

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Kars’ta düzenlenen ve İsmail Aytemiz Spor Salonu’nda 18- 19 Nisan günleri arasında yapılan yarışmaya İstanbul, Ankara, İzmir, Iğdır, Erzurum, Kars, Bayburt, Ağrı, Kocaeli, Gümüşhane’den halk oyunları ekipleri katıldı.

MOTİVASYON TOKATI

Yarışmanın yapıldığı salonun giriş kısmında ‘yıldızlar geleneksel düzenlemesiz’ dalında mücadele eden Erzurum Palandöken Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübünün eğitmeni Mustafa Burak Çağlar’ın, öğrencileri sözde ‘motive etmek için’ yüzlerine ve bacaklarına eliyle vurması dikkat çekti.

"NE ÇEKİYORSUN" DİYEREK KAMERAYA SALDIRDI

Gösteri kıyafetli çocuklara yönelik şiddeti görüntüleyen yerel Serhat TV kameramanı Adem Alp de Çağlar’ın saldırısına uğradı. İddiaya göre önce ‘Ne çekiyorsun?’ diyerek eliyle kamerayı kapatan ve kameranın ışık sistemini kıran ve LCD ekranına zarar veren Çağlar, Adem Alp’ı yumrukladı.

Alp’in şikayeti üzerine spor salonuna gelen polis, eğitmen Çağlar ve kameremanı ifadelerinın alınması için Kazımpaşa Polis Merkezi’ne götürdü. Eğitmen Çağlar, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Ensonhaber

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali