McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 01 Mayıs 2015, Cuma 03:09 tarihinde eklendi. 1210 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ŞEMSETTİN EMİR ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ GİBİ

Başbakanın talimatıyla Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Müsteşarı Şaban Atlas ile görüşen Emir, uzun bir süredir yılan hikâyesine dönen Keşan kavşak sorununu çözüme kavuşturdu. Ben Edirne’ye elim boş dönmem diyen Ak Parti Birinci Sıra Milletvekili Adayı Şemsettin Emir; ayrıca Enez- Çataltepe ve Sahil yolunun genel bakım ve tamir sözünü
ŞEMSETTİN EMİR ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ GİBİ

ŞEMSETTİN EMİR ANKARA’DA MİLLETVEKİLİ GİBİ

Başbakanlığın daveti üzerine Ankara’ya giden AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Şemsettin Emir, Başbakanlıkta önemli görüşmeler yaptı. Başbakanın talimatıyla Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Müsteşarı Şaban Atlas ile görüşen Emir, uzun bir süredir yılan hikâyesine dönen Keşan kavşak sorununu çözüme kavuşturdu.  Ben Edirne’ye elim boş dönmem diyen Ak Parti Birinci Sıra Milletvekili Adayı Şemsettin Emir; ayrıca Enez- Çataltepe ve Sahil yolunun genel bakım ve tamir sözünü aldı ve bu yolların yeni asfaltlanması işlerini de bu yıl programına aldırdı. Ayrıca İpsala, Enez, Meriç ilçeleriyle Edirne merkezde 4 adet sentetik futbol sahası yapımı için startı verdi.

Başbakan Davutoğlu’nun kendisine ‘ en az iki Milletvekilini alın ben Edirne’yi Bakansız bırakmam’ dediğini söyleyen Şemsettin Emir; “ben Ankara dan asla elim boş dönmem yeter ki Edirne Halkı sevgili hemşehirlilerim,  Başbakanımız Sayın  Davutoğlu’nun isteğini yerine getirmek için bana ve AK partiye destek versinler.” Dedi.

Başbakanlıktaki görüşmelerin yanı sıra birçok ziyarette bulunan Emir, yeni dönemin Edirne için güzel sonuçlar doğuracağına inandığını söyledi.  AK Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, ile görüşen Emir, Edirne’de devam eden seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.  

AK Parti Birinci Sıra Milletvekili Adayı Şemsettin Emir; TOKİ Başkanı Ergun Turan’ı makamında ziyaret ederek, yapımı devam eden Keşan TOKİ konurlarının teslimatı için mayıs sonuna kadar teslimat sözü aldı.

Ankara’daki temaslarını bu gece bitirip Edirne’ye dönecek olan Şemsettin Emir; “bütün kalbimle inanıyorum ki, Edirneli hemşehirlilerimin teveccühüyle yeni dönemde Ankara’nın desteğinin Edirne halkı olarak her dönemden daha fazla alacağız ve Edirne adına önemli çok önemli projeleri hep birlikte hayata geçeceğiz.” Dedi.

 

 

edirneclay

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali