McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 12 Mayıs 2015, Salı 10:53 tarihinde eklendi. 635 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şaşmaz kardeşlerin savaşı kızışıyor!

Şaşmaz kardeşlerin savaşı kızışıyor! 2014 yılında yollarını ayıran Raci ve Necati Şaşmaz kardeşler arasındaki soğuk savaş yaşanıyor.

Geçen yıl olaylı bir şekilde ‘Kurtlar Vadisi Pusu’yu kardeşi Necati Şaşmaz’a bırakıp Pana Film ortaklığından ayrılan abi Raci Şaşmaz, mafya ve aşk dizisi ‘Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’la sektöre dönüş yaptı.

Kardeşler arasındaki soğuk savaş, ‘Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’ dizisiyle daha da kızışacak gibi. Pana Film ve ‘Kurtlar Vadisi’ni kardeşine bırakıp, başka alanlarda faaliyet gösterme kararı alan abi Şaşmaz’ın çektiği dizinin kadrosu ve setten kareler ‘Kurtlar Vadisi’nin ilk yıllarını hatırlattı.

‘Kurtlar Vadisi’nde ‘Çakır’ı canlandıran Oktay Kaynarca, ATV’nin dizisinde mafya babası ‘Hızır Çakırbeyli’ rolünde. ‘Kurtlar Vadisi’ izleyicilerinin ‘Testere Necmi’ olarak tanıdığı Tarık Ünlüoğlu ‘Ünal Kaptan’ ve ‘KVP’de üç sezon ‘Pala’yı oynayan Yüksel Arıcı ‘Vehbi Akyıldız’ı canlandıracak.

DENİZ Çakır’ın ‘Hızır’ın eşini oynadığı mafya ve aşk dizisinin yönetmen koltuğunda da ‘Kurtlar Vadisi Pusu’yu üç  sezon çeken Onur Tan var. ‘Kurtlar Vadisi’nde olduğu gibi ‘Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz’ın senaryosunu Raci Şaşmaz’la birlikte sezon başında Necati Şaşmaz’la yollarını ayıran ‘Vadi’nin eski senaristi Bahadır Özdener yazacak.

Raci Şaşmaz’ın Pana Film’le yollarını ayırdıktan sonra çektiği ilk dizide Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba,  Sinan Demirer, Hakan Karsak, Emre Törün, Savaş Özdemir, Hakan Karahan, Sevinç Gürşen, Tuna Orhan ve Benian Dönmez gibi geniş oyuncu kadrosu var.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali