McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 25 Mayıs 2015, Pazartesi 12:57 tarihinde eklendi. 645 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İngiliz sevgililer DNA testiyle kardeş olduğunu öğrendi

İngiliz sevgililer DNA testiyle kardeş olduğunu öğrendi

İngiltere'de internetten tanışıp flört eden iki erkek, DNA testi yapılınca kardeş olduğunu öğrendi

Paul ve Lee isimli iki erkek, internette tanışıp yaklaşık iki yıl flört ettikten sonra birlikte olmaya başladı. İlişkilerinin ciddileşmesinin ardından Lee, sevgilisi Paul’u ailesine tanıştırdı. Ancak Lee’nin ailesi Paul’u görünce adamın “Lee’nin annesinin ilk kocası Ron’a çok benzediğini” fark etti ve “İki sevgilinin kardeş olabileceğinden şüphelendiklerini” söyledi.


KARDEŞ OLDUKLARI ORTAYA ÇIKTI

Lee’nin annesi Ena’nın ilk kocası Ron’dan olan oğlu henüz 18 aylıkken devlet bakımına alınmış ve aile çocuğun izini kaybetmişti. Birbirlerini çok seven hatta bir gün evlenmeyi planlayan Paul ve Lee, bunun üzerine Lee’nin ailesinin şüphelerini gidermek üzere Jeremy Kyle Show isimli televizyon programına katıldı ve DNA testi yaptırdı. DNA testi çiftin korkularını doğruladı ve hem Paul hem de Lee’nin biyolojik annesinin Ena olduğunu ortaya çıkarttı.


"MİDEMİZ BULANIYOR"

Sonuçların açıklanmasından sonra büyük bir şok yaşayan çift “Midemiz bulanıyor. Ne diyeceğimizi bilemiyoruz” dedi. Jeremy Kyle Show, yaşananlardan sonra Paul ve Lee’nin ilişkilerine son verdiğini ancak “kardeş” olarak görüşmeye devam ettiğini söyledi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali