McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 23 Haziran 2015, Salı 07:08 tarihinde eklendi. 680 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üretici memnun

TMO’nun alıma başlaması ile buğday fiyatlarına denge geldi. Üretici, “Fiyatlar istediğimiz düzeyde. TMO’yu ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Şemsettin Emir, “ üreticiyi tüccarın eline bırakmadık” dedi.
Üretici memnun

Buğday alımına Tayakadın girişindeki kiralık depolarda başlayan TMO yetkililerini ziyaret eden Ak Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir, üreticiyi tüccarın eline bırakmadıklarını söyledi. TMO yetkilileri ve tüccar ile görüşen Milletvekili Emir,  TMO’nun geçen yıl alım yapmadığını belirterek, bu yıl yapılan görüşmeler ile alım yapıldığını söyledi. Ankara’da TMO Genel Müdürü  Mesut Köse ile görüştüğünü belirten Milletvekili Emir, “ ofisin açılmaması halinde üreticinin mağdur olacağını ve piyasanın tüccarın eline kalacağını belirttim. Siloların dolu olmasına rağmen TMO bu yıl kiralık depolarda alım yapacak. Edirne’de 60 bin tonluk bir depoda alımlar başladı. TMO yetkilileri ve Borsa Başkanımız Özay Öztürk, alımların düzenli gittiğini ve üreticinin memnun olduğunu söylediler” dedi.

ÜRETİCİ FİYATTAN MEMNUN

Bu arada TMO’ya ürün getiren üreticiler, fiyattan mennun olduklarını söylediler. Ürünlerini 870 Tl.den teslim ettiğini belirten üreticiler, “ Fiyat normal ve TMO’nun  ürün alması  ile birlikte fiyat dengesi geldi. Bu yıl rekolte geçtiğimiz yıl kadar olmasa da piyasa şartlarına göre bizi mutlu etti” dediler.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali