McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 30 Temmuz 2015, Perşembe 17:05 tarihinde eklendi. 760 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şık Hasan'ın Rotası'nda Bu Hafta

Ton tv de yayımlanan Şık Hasan'ın Rotası
Şık Hasan'ın Rotası'nda Bu Hafta Ton tv de yayımlanan Şık Hasan'ın Rotası programını hazırlayıp sunan Hasan Özkan Trakya'yı adım adım gezmeye devam ediyor.
Yaptığı programlar ile bir çok sorunu gündeme getirip ışık olan,değişik gelenek ve göreneklerin Trakya halkı tarafından yaşatıldığını,örf ve adetlerin değerlerini ekranlara taşıyor.

Ekranların en eğlenceli, sempatik ,Trakya şivesi sunumu ile 7'den70'e herkesin gönlünde taht kuruyor.

Hasan Özkan Trakya'nın dört bir yanından yansıyan farklı renkler... Kültürler... Masal gibi hayatların buluştuğu,farklı açıdan farklı bakış tarzı yakalayanlar için,tüm neşesi ile yollarda.Aynı zamanda karanlıkta kalan sorunları gündeme taşıyıp çözüm yolu oluyor.

Şık Hasan'ın Rotası'nda bu hafta yine gündeme taşınmayan,eli kolu bağlı çaresiz bekleyen tarım çalışanlarının,çifçinin kuraklıkla mücadelesini ekranlara getiriyor.

Hamzadere,Uzunköprü Çakmak barajı ve Çakmak köyünde,Tarım konusunda ulusal ve uluslararası alanda, araştırma makalesi, proje ve kitap olarak 80 adet çalışması olan profesör Necdet Budak yer alıyor.Üreticilerin pür dikkat izlemesi gereken programda profesör Necdet Budak'tan üreticiler için çok önemli mesajlar veriyor.

Şık Hasan'ın Rotası:01.08 2015 Cumartesi Saat:18.00 da Ton tv de olacak
Tekrar Pazar Saat:20.30

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali