McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 01 Ağustos 2015, Cumartesi 13:57 tarihinde eklendi. 776 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Oğulpaşa – Abalar – Azatlı Kavşağı Emir’le Çözüldü

Ak Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir; Oğulpaşa, Abalar ve Azatlı köyleri arasında yılan hikayesine dönen kavşak sorununu çözdü. 31 Temmuz 2015 Cuma günü kavşak yapım
Oğulpaşa – Abalar – Azatlı Kavşağı Emir’le Çözüldü

Ak Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir; Oğulpaşa, Abalar ve Azatlı köyleri arasında yılan hikayesine dönen kavşak sorununu çözdü. 31 Temmuz 2015 Cuma günü kavşak yapım çalışmalarını yerinde kontrol eden Emir, vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

DSC_0417 DSC_0419 DSC_0422 DSC_0424

Yıllardır siyasiler tarafından söz verilmesine rağmen bir türlü çözüme kavuşturulamayan Oğulpaşa, Abalar ve Azatlı köyleri arasına yapılması planlanan kavşak, Ak Parti Edirne Milletvekili Şemsettin Emir ile çözüldü. Emir, kavşak yapım çalışmalarını yerinde kontrol ettikten sonra Abalar Köyü sakinleriyle bir araya geldi. Seçim çalışmaları sırasında bu sorunu çözmek için söz verdiklerini belirten milletvekili Emir, “Buraya seçim döneminde gelmiştim. Böyle bir problemin olduğunu daha önce de söylemişlerdi. Benden önce de insanlar halledeceğini söylemiş ama yapılmamış. Haliyle güven zedelenmesi olmuş. Ben size söz veriyorum bu işi halledeceğiz dedim. Benim bu söylemime inananlar oldu inanmayanlar oldu. Netice itibariyle sözümüz yerde kalmadı. Biz seçim süreci içerisinde diğer siyasi muharızlarımızla hizmet noktasında yarış yaparız. Ben her zaman seçim sürecinde şunu söyledim. Bizim siyaset anlayışımız şu; onlar konuşur Ak Parti yapar. Hamdolsun şimdi yapıldığını görünce bende buraya geldim, vatandaşlarımızın memnuniyetini gördüm, güven tazeledim. Bundan da fevkalade mutlu oldum. Bu sadece bu köyü ilgilendiren mesele değil 2 köyü daha ilgilendiriyor. Kavşağımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DSC_0425 DSC_0427 DSC_0430 DSC_0431

Şemsettin Emir daha sonra Azatlı köyüne ziyarette bulundu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali