McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 17 Ağustos 2015, Pazartesi 11:41 tarihinde eklendi. 1856 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dr. Ömer Coşkun'dan Başbakan'a ve Sağlık Bakanı'na Şok Küfürler: "Ne Devleti Tanırım Ne Hükümeti Tanırım!" +18 VİDEO

Televizyon kanallarının reklamlarında boy gösteren ve sattığı bitkisel ürünlerle tanınan Ömer Coşkun’un gizli kamera görüntüsü sosyal medyayı sallıyor!
Dr. Ömer Coşkun'dan Başbakan'a ve Sağlık Bakanı'na Şok Küfürler: Özellikle yerel televizyon kanallarının reklamlarında boy gösteren ve sattığı bitkisel ürünlerle tanınan Ömer Coşkun’un gizli kamera görüntüsü sosyal medyayı salladı. Çalışanlarıyla toplantı esnasında kaydedilen video kaydında Ömer Coşkun’un çok sinirli olduğu ve çalışanlarına küfür ettiği duyuluyor.

Yıllık 100 milyon dolar kazandığını söyleyen Ömer Coşkun konuşmasının bir bölümünde “Ne devleti takarım ne hükümeti takarım ne RTÜK beni keser ne sağlık Bakanı s…..n keyfinde” dediği duyuluyor.

‘HİÇ KİMSE UMRUMDA DEĞİL’

Ne zaman kaydedildiği bilinmemekle birlikte Ömer Coşkun’un bir çalışanı tarafından çekildiği tahmin edilen görüntüde şu konuşmalar geçiyor:

 

“Burası senede 100 milyon dolarla uğraşan bir şirket, bunu bilin. Tam 100 milyon dolar. İster anlayın ister anlamayın. Burası her ay en az 1 milyon dolar harcama yapan bir şirket. Hiç hasta gelmese her ay 1 Milyon doları cebimden çıkarıp veriyorum.

ÇALIŞANINA KÜFREDİYOR

Video kaydında ‘jimmy Jeep’ diye bilinen aleti kullanan kameramanın toplantıya gelmemesine sinirlenen Ömer Coşkun, çalışanına da küfür etti. ‘Hep böyle a. k.’larım yüzünden bu işler yürümüyor’ diyen Coşkun, ‘Mazeretleri dinleyecek olsaydm şu anda pamuk tarlasında hamal olurdum’ dediği duyuluyor

 

Coşkun, konuşmasını şu sözlerle sürdürüyor:


‘NE DEVLETİ TAKARIM…’


“Ne devleti takarım ne hükümeti takarım ne RTÜK beni keser ne Sağlık Bakanı s…..n keyfinde. Hiç kimse umrumda değil. Ben bir iş yapıyorum. Bu işi ya Türkiye’de yaparım, ya Amerika’da yaparım, ya Azerbaycan’da yaparım. Kimse benim elimi tutamaz. Ben bu seviyeye gelinceye kadar bir kulağımın arkası kalmış. Kendi işimle dünyada benim üstüme hatip tanımam, varsa gelsin. Üstüme doktor tanımam… Benim bu ülkeye de ihtiyacım yok, size de ihtiyacım yok. S…r olup gideceğim bir daha da inşallah bu ülkeye gelmeyeceğim.”


İşte Ömer Coşkun'un Meslek Hayatını Bitirecek O Küfürler   TIKLAYINIZ

 

ANALİZMERKEZİ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali