McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 27 Ağustos 2015, Perşembe 22:35 tarihinde eklendi. 648 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP'nin ikiyüzlülüğüne cumhurbaşkanlığından tepki

Kılıçdaroğlu, Tanal'ın Sümeyye Erdoğan terbiyesizliğiyle ilgili savunma yaparken 'bu ne ikiyüzlülük' dedirten bir detay ortaya çıktı.
CHP'nin ikiyüzlülüğüne cumhurbaşkanlığından tepki

Kılıçdaroğlu Mahmut Tanal'ın büyük terbiyesizliği için bugün bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu Tanal'ın Cumhurbaşkanı'nın mahermiyeti hakkındaki iğrenç sözlerini "danışman hatası" diyerek geçiştirmeye çalıştı. Kılıçdaroğlu "Mesele bir danışman hatasıdır ve o danışmanın işine son verilmiştir" dedi. Ancak Mahmut Tanal'ın çirkin sözlerinin CHP'nin resmi internet sitesinde hâlâ durduğunu görenler "bu nasıl bir ikiyüzlülük" demekten kendisini alamadı.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li Mahmut Tanal'ın Sümeyye Erdoğan ile ilgili çirkin yakıştırmasına savunma yaptığı sırada ortaya çıkan ikiyüzlülüğe Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Mustafa Varank da twitter'dan çok sert tepki gösterdi.

Varank, Mahmut Tanal'ın CHP'nin sitesinde hala duran açıklamalarını hatırlatarak şu tepkiyi gösterdi:

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Lazika İslam Emirliği tarafından,Cumhurbaşkanı R.Tayyip ERDOĞAN 'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu gibi iğrenç bir iddia ortaya atmıştı. Söz konusu iğrenç itibarsızlaştırma kampanyasına taraflı tarafsız herkesten büyük tepki çekmişti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali