McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 23 Ekim 2015, Cuma 15:34 tarihinde eklendi. 649 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Buyuk Birlik Partisinden Ak Parti ye Destek

BBP Malkara İlçe Başkanı Halil İbrahim Çolak ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti'ye destek verme gerekçelerini şöyle açıkladı:
Buyuk Birlik Partisinden Ak Parti ye Destek

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Halil İbrahim Çolak ve yönetim kurulu üyeleri, 1 Kasım’da oylarını AK Parti’ye vereceklerini belirterek, partilerinden istifa etti.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde, Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Halil İbrahim Çolak ve yönetim kurulu üyeleri, 1 Kasım'da oylarını AK Parti'ye vereceklerini belirterek, partilerinden istifa etti.


AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay'ın Malkara'da muhtarlar ve dernek başkanlarıyla yaptığı toplantıya katılarak, desteğini ilan eden BBP Malkara İlçe Başkanı Halil İbrahim Çolak ve yönetim kurulu üyeleri, 1 Kasım'da oylarını AK Parti'ye verme gerekçelerini de açıkladılar. İlçe Başkanı Çolak ve BBP Malkara ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti'ye destek açıklamasının ardından partilerinden istifa ettiler.


"BBP MALKARA OLARAK AK PARTİ'YE DESTEK VERECEĞİZ"


BBP Malkara İlçe Başkanı Halil İbrahim Çolak ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti'ye destek verme gerekçelerini şöyle açıkladı:


"Bizim BBP'de toplanmamızın nedeni, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu liderimizin gönülden bağlı olduğu ve savunduğu Türk-İslam davası, davası uğruna şehadet şerbetini içen liderimizin davasıdır. Şehit liderimizden sonra partinin durumu, birlik ve beraberliğimiz için, yalnızca ülkemizin menfaatleri için BBP Malkara teşkilatı olarak 1 Kasım'da AK Parti'yi destekleyeceğimizi açıklıyoruz."


Tekirdağ'da geçtiğimiz hafta da BTP Tekirdağ İl Başkanı Yaşar Aydoğan ile Yaşar Ağbal ve MHP Malkara İlçe Başkan Adayı Gürcan Yılmaztürk, 1 Kasım'da AK Parti'ye oy vereceklerini ilan ederek, partilerinden istifa etmişler ve AK Parti'ye katılmışlardı. -

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali