McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 27 Ekim 2015, Salı 18:25 tarihinde eklendi. 775 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amatör Spor Federasyonu açıkladı

Ankara'daki bombalı terör saldırısından dolayı liglerin ertelendiği hafta 44 Malatyaspor ile Malatya Yeşilyurtspor arasında sonucu merakla beklenen derbi maç da ertelenmişti.
Amatör Spor Federasyonu açıkladı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) ertelenen 3. hafta maçlarının oynanacağı tarih Amatör Spor Federasyonu tarafından açıklandı.

 

Ankara'daki bombalı terör saldırısından dolayı liglerin ertelendiği hafta 44 Malatyaspor ile Malatya Yeşilyurtspor arasında sonucu merakla beklenen derbi maç da ertelenmişti.

 

Amatör Spor Federasyonu, ertelenen 3. hafta karşılaşmalarının 18 Kasım Çarşamba günü saat 13.30'da oynanacağını açıkladı.

 

6. HAFTA MAÇLAR 8 KASIM'DA OYNANACAK

 

Bölgesel Amatör Lig'de 6. hafta maçları da genel seçimlerden dolayı ertelendi. Malatya Yeşilyurtspor'un Elbistan ile, 44 Malatyaspor'un ise Kilis ile oynayacağı 6. hafta maçları 8 Kasım Pazar günü saat 13.30'da oynanacak.

 

ÖZDEMİR: "YEREL LİGLERİMİZİN PROGRAMI DEĞİŞMEDİ"

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Malatya Şube Başkanı Seyfullah Özdemir, Bölgesel Amatör Lig maçlarının 1 Kasım seçimlerinden dolayı ertelendiğini, amatör maçlara ise devam edileceğini söyledi.

 

Özdemir, "Biliyorsunuz Bölgesel Amatör Lig'de 3. hafta maçlarımız ertelenmişti. O erteleme haftasının oynanacağı hafta açıklandı. Maçlarımız 18 Kasım'da oynanacak. Yine Bölgesel Lig'de bu hafta da seçimlerden dolayı ertelemeye gidildi. Bu haftaki maçlarımız da 8 Kasım tarihinde oynanacak. Diğer yerel amatör liglerimizin programı ise değişmedi" dedi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali