McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 03 Kasım 2015, Salı 18:15 tarihinde eklendi. 637 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çatı Katında Kaçak İçki İmalathanesi

1 ton 200 litre sahte içki ve imalathanenin ardından bugün de başka bir evin çatı katında 1 ton 300 litre kaçak içki ve özel düzenekler bulundu.
Çatı Katında Kaçak İçki İmalathanesi Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde dün polis ekiplerince baskın yapılan bir evde ele geçirilen 1 ton 200 litre sahte içki ve imalathanenin ardından bugün de başka bir evin çatı katında 1 ton 300 litre kaçak içki ve özel düzenekler bulundu.

 

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği (KOM) ekipleri, Şeyhsinan Mahallesi Orman sokak üzerinde B.Y.'nin evinde kaçak içki üretimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Mahkemeden alınan arama kararıyla eve baskın düzenleyen polis ekipleri, çatı katındaki bidonlarda 1 ton 300 litre kaçak içki ele geçirdi. Kaçak içkiler imha edilmek üzere Tarım, Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Ev sahibi B.Y. de ifadesi için Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

Dün de polis ekiplerince baskın yapılan bir evde kaçak içki yapılan imalathane ortaya çıkarılırken, 1 ton 200 litre kaçak içki ele geçirilmişti

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali