McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 06 Kasım 2015, Cuma 19:52 tarihinde eklendi. 818 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bizim Hata Yapma Lüksümüz Yok

Akademik kapsamda gerçekleştirilen Çocuk Evlerindeki Bakım Personeline Etkili İletişim Teknikleri Konusunda 2.Etap Eğitimi Verildi
Bizim Hata Yapma Lüksümüz Yok

 

                   Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Tut Elimi Edirne Derneği tarafından organize edilen çocuk evlerinde ki bakım personeline yönelik Etkili İletişim Teknikleri Eğitiminin 2.Etabı Trakya Üniversitesi Sosyal Tesisleri Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

                   Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezine Bağlı Çocuk Evlerinde Lise ve Üniversite mezunu 26 Bakım Elemanına, çocuklar ile daha rahat iletişim kurulabilmesi adına kişisel gelişim uzmanı Gül Meltem AKCAN tarafından başarılı iletişim tekniklerinin anahtarı isimli geniş çaplı eğitim programının 2.Etabı tamamlandı.

                  Eğitimin açılışı esnasında düzenlenen programa Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ, Tut Elimi Edirne Derneği Başkanı Avukat Şule YÖRÜK, Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri Avukat Yasemin MERAL, Ayşegül YÖRÜK, Gülşen KORKMAZ ve Neşe PİŞKİN katıldı.

                 Eğitimin açılış konuşmasında konuşan Dernek Başkanı Avukat Şule YÖRÜK; "-Kendimizi, birbirimizi ve en önemlisi gençlerimizi daha iyi anlamak için neler yapabiliriz hakkında bilgimizi arttırmak için buradayız. Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Derneğimizin iş birliği ile gerçekleştirdiğimiz "Tut Elimi Akademi" eğitimlerimizden ikincisinde buluştuk. Akademi eğitimlerimizi destekleyen Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, enerjik sunumu ile bizim yaşamımızda yeni farkındalık sağlayan Gül AKCAN Hanıma teşekkür ediyorum. Bu kadar aktif katılımlarınız bu projeye olan inancımızı arttırdı. Herkesin gün sonunda yeni bilgiler ve yeni heyecanlar ile ayrılmasını temenni ediyorum" dedi.

                Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin ÖZBAŞ yaptığı konuşmada; " - Sevgili bakım personelimiz,  çok kutsal bir alanda görev yapıyorsunuz,  bizim en değerli varlıklarımız evlatlarımızdır. Başka meslek gruplarında ki insanların hataları telafi edilebilir.  Örneğin bir terzi diktiği elbiseyi tekrardan dikebilir. Bir marangoz hatalı ürettiği ürünü düzeltebilir,  yenisini yapabilir ama çocuklarımızı yetiştirirken bizim hata yapma gibi bir lüksümüz yok. Etkili iletişim ve doğru davranış modelleri konusunda verilen bu eğitimi çok önemsiyorum. Bu alanda bizleri yalnız bırakmayan ve her türlü katkıyı sunan Tut Elimi Edirne Derneği üyelerimize ve değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki burada öğreneceğimiz çok şeyler var" dedi.

 

                 Akademik kapsamda gerçekleştirilen eğitimin 3.Etabı 14 Aralık tarihinde gerçekleşecektir.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali