McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 12 Kasım 2015, Perşembe 02:41 tarihinde eklendi. 1276 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bir kereden bir şey olur

Geçtıgımız günlerde kurulan Kırkpınar Güreş Spor Kulübü Derneği tamamen yeni ve sıfır malzemelerle baştan aşağıya kendi imkânları ile, Özkan Makas başkanlığında kondisyon ve güç merkezi, Edirneliler ’in hizmetine sunulmuştu.
Bir kereden  bir şey olur

gectıgımız günlerde kurulan Kırkpınar Güreş Spor Kulübü Derneği tamamen yeni ve sıfır malzemelerle baştan aşağıya kendi imkânları ile, Özkan Makas başkanlığında kondisyon ve güç merkezi, Edirneliler ’in hizmetine sunulmuştu.

Spor merkezinde Kırkpınar’da güreşen birçok pehlivanın antrenman ve ağırlık çalışmalarının yaptığı kulübün bu akşamki ziyaretçileri  (DUMESF) üyesi Ahmet Topaç ve Hapkido antrenörü Cem Akmandı.

 

Makas yaptığı açıklamada, Misyonumuz sadece güreş değil, Edirnelileri ve Edirne’de yaşayan insanlarımızı, son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz bonzai gibi birçok uyuşturucu ve doping gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporu sevdirmek olduğunu belirtirken  ve her türlü uyuşturucuya hayır bir kereden bir şey olur sloganı ile gerek yurt içi gerek yurtdışında konferans vermiş Türkiye Olimpian Derneği Üyesi ve Hapkido federasyon başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak,ın önderliğinde kurulan (DUMESF) Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonun üyesi ve Hapkido antrenörü olan Topaç ve Akman kulübümüzü ziyarette bulunması ve kulübümüzde bir seans antrenman yapması bizleri sevindirdi.

 

Spor Kulübü hakkında bilgiler veren Özkan Makas Kulübümüzde Vücut geliştirme teknikleri, hareketlerin nasıl yapılacağından daha fazla önem verdiğimiz konu . Kişilerin metabolizmaları farklılık göstereceğinden, hareketler farklı kişilerde farklı sonuçlar doğurabilmektedir. Vücut yapınıza ve metabolizmanıza göre doğru tekniği seçmek ve bu tekniği doğru uygulamak her şeyden daha önemli olduğundan. Antrenman yaparken yoğun ve sistemli çalışmaya özen gösteriyoruz. Daha ağır yük kaldırmak yerine, hafif yükü tekniğiyle kaldırmak. Vücut geliştirme teknikleri ile bu şekilde çok daha verimli sonuçlar alınacağından ve Kasların aynı hareketlere alışmaması için belirli zaman diliminde belirli  periyotlarda hareketleri çeşitlendiriyoruz.

Aşırı kilolu insan sayısının git gide çoğaldığı günümüzde bu sorundan kurtulmak için birçok kişi yine aynı anda çözüm aramaktadır. Nasıl kilo verilir sorusuna cevap olarak oldukça fazla seçenek vardır. Kulübümüzde kardıo ve plates için yardımcı hocamız Hüsran Değerli’nin yardımı ile bay bayan üyelerimize seanslar veriliyoruz ve bu seanslarda şunlara dikkat ediyoruz

            Doğru ve dengeli nefes almak

            Egzersizleri karın, bel ve kalçaların oluşturduğu merkez bölgede yoğunlaştırmak

            Konsantrasyon sağlamak

            Kas kontrolünü kazanmak

            Her hareketin bir amacı olduğunu bilerek programa titizlikle uymak

             Hareketlerde akıcılık sağlamak

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali