McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 25 Kasım 2015, Çarşamba 16:48 tarihinde eklendi. 690 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

“Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a emekli öğretmenleri unutmayarak, böyle güzel bir organizasyona imza attıkları için teşekkür ediyorum”
BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde emekli öğretmenlerle yemekte bir araya geldi. Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Gürkan, “Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında almış olduğunuz eğitim, yetiştirdiğiniz öğrencilerle büyümeye, ağaç olmaya, orman olmaya devam edecek; bundan hiç kuşkunuz olmasın” dedi.

Edirne Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Acar Restoran’da düzenlenen yemeğe Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, eski dönem Edirne Belediye Başkanı Güngör Mazlum, Edirne Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Şeref Balkan,  Başkan Recep Gürkan’ın öğretmenleri Emine Mazlum ve Tayyip Yılmaz ile çok sayıda emekli öğretmen katıldı.

Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen yemeğe katılan emekli öğretmenlere çiçek ve üzerinde Mustafa Kemal Atatürk’ün resmi olan saat magnet hediye edildi. 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da bir öğretmen olduğunu ve geçmiş yıllarda çeşitli okullarda öğretmenlik yaptığını dile getiren Edirne Emekli Öğretmenler Derneği Başkanı Şeref Balkan, “Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a emekli öğretmenleri unutmayarak, böyle güzel bir organizasyona imza attıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasına tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Bende bir öğretmenim ve öğretmen olmaktan da gurur duyuyorum. Bugün beni de yetiştiren öğretmenlerim de burada; sevgili öğretmenim Emine Mazlum ve Tayyip Yılmaz hocamın ellerinden öperek, onların da öğretmenler gününü kutlarım” dedi.

Öğretmenlerin Atatürk’ün ilk ve devrimleri ışığında öğrenciler yetiştirdiklerini dile getiren Gürkan, “Şunu görüyor ve inanıyorum ki, sizlerin yetiştirdiği öğrenciler, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni ne pahasına olursa olsun ilelebet payidar kılmaya devam edecektir.

Sizler Atatürk’ün çizdiği Misak-i Milli Sınırları içinde; Ağrı’nın dağlarında çiçek oldunuz, Kızılırmak’ın suyunda damla oldunuz, Meriç’te öğrenciler yetiştirdiğiniz. Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında almış olduğunuz eğitim, yetiştirdiğiniz öğrencilerle büyümeye, ağaç olmaya, orman olmaya devam edecek; bundan hiç kuşkunuz olmasın. Atatürk’ün öğretmenleri, cumhuriyetin öğretmenleri her ne pahasına olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar korumaya ve yaşatmaya devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti’nin batıdaki kalesi Edirne, ne olursa olsun Atatürk’ün ilke ve devrimlerini korumaya ve yaşatmaya devam edecek. Edirne ne Atatürk’ten ne de onun en büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’nden asla vazgeçmeyecektir” diye konuştu.

Gürkan, daha sonra Emekli Öğretmenler Derneği’ni ziyaret ederek buradaki öğretmenlerinde 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Edirne Belediyesi Meclis Üyeleri de Edirne’de faaliyet gösteren 51 okulu ziyaret etti. İkamet ettikleri bölgelerdeki okulları gezen meclis üyeleri, öğretmenlere çiçek ve badem ezmesi takdim ettiler. 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali