McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 21 Ocak 2016, Perşembe 18:03 tarihinde eklendi. 770 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GS Aylan Kurdi'yi kullandı

Galatasaray UEFA savunmasında ölümü yürekleri dağlayan Suriyeli göçmen Aylan bebeğe de yer verdi.
GS Aylan Kurdi'yi kullandı

Galatasaray savunmada her şeyi düşündü


Galatasaray UEFA savunmasında ölümü yürekleri dağlayan Suriyeli göçmen Aylan bebeğe de yer verdi.

Galatasaray, Finansal Fair Play bariyerini aşmak için, UEFA'nın deprem, savaş gibi konularda tanıdığı esneklikten faydalanmak istedi.

Sarı-kırmızılılar, Suriye’deki iç savaş ile bölgedeki terörizmin döviz kurlarını aşırı etkilediğine dikkat çekildi. Finansal Fair Play Talimatı’nda da yer alan deprem, savaş gibi olaylar konusundaki esnekliğin kendilerine de sağlanmasını isteyen Galatasaray, ekonomik aktivitelerin küçülmesi, kurdaki dalgalanmalar ve dövizdeki aşırı yükselmenin de kulübün gelirlerini azalttığı vurgulandı.

Yeni yönetim ve yeni yapılanmayla negatif atmosferin ortadan kaldırılabileceğine işaret eden Galatasaraylılar, 31 Mayıs 2018’e kadar başa baş bütçede 30 milyon euroluk hedefe ulaşabileceklerini belirtti.

Euro ve dolar bazındaki kur artışının gösterildiği grafikte, Ege Denizi’ni kaçak olarak geçmeye çalışan Kurdi ailesinin minik bebeği “Aylan Kurdi”nin akıllara kazınan fotoğrafı da gösterildi. Ayrıca Suruç, Ankara ve Diyarbakır’daki bombalar da rapora konu olurken, NATO’dan gereken yardımın alınamadığına da dikkat çekildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali