McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 22 Ocak 2016, Cuma 18:41 tarihinde eklendi. 1160 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitim-Bir-Sen Üyeleri Bir Araya Geldi

Edirne merkezde düzenlenen yemekte eğitim -Bir-Sen üyeleri bir araya geldi. Edirne Şube Başkanı Erdinç Dalgıç Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulunun düzenlediği Danışma Toplantısı’na çok sayıda sendika üyesi katıldı.
Eğitim-Bir-Sen Üyeleri Bir Araya Geldi

 

Edirne merkezde bulunan bir restoranda düzenlenen yemekte açılış konuşmasını yapan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Dalgıç, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Bizler Eğitim-Bir-Sen olarak öncü medeniyet, güçlü sendika anlayışıyla yola çıktık Bunun için sendikamızın her noktasında görev alan üyelerimize teşekkür ediyoruz uzun süredir 50 üyesi olan Trakya üniversitesinde yeni atanan üniversite temsilcimiz Gökhan Erginler in bir haftalık çalışması ile bu sayı 100 kişiye ulaştı. Başkan Dalgıç konuşmasında sendika olarak yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler aktardı.
Trakya üniversitesi Eğitim-Bir-Sen temsilcisi Gökhan Erginler: Eğitim-Bir-Sen olarak çevremizi değiştirme gücünde olmalıyız. Kardeşlik içerisinde olmamız gerekir dün elli kişiydik bugün yüz kişi olduk, birkaç gün sonra üç yüz evet bu zor değil her üye üç arkadaşını getirse bu çok zor değil” diye konuştu.

Toplantı yapılan konuşmalar ve yemek ikramlarının ardından son buldu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali