McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 25 Ocak 2016, Pazartesi 18:54 tarihinde eklendi. 1285 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Üniversitesin'de Eğitim Bir Sen

Trakya üniversitesi Eğitim-Bir-Sen temsilcisi Gökhan Erginler yaptığı açıklamada
Trakya Üniversitesin'de Eğitim Bir Sen

Türkiye genelinde eğitim-öğretim ve bilim hizmeti kolunda faaliyet gösteren Eğitimciler Birliği Sendikası ( Eğitim-Bir-Sen) Edirne şubesi olarak, şube başkanımız Sayın Dalgıç ile beraber  danışma toplantımızı geçtiğimiz günlerde sendika üyelerimizle birlikte gerçekleştirdik.

 Sendikamızın Trakya Üniversitesi’nde bize vermiş olduğu görevlerden dolayı ayrıca Sayın Dalgıç’ın şahsıma gösterdiği teveccühlerinden dolayı kendilerine ve sendikamıza teşekkürlerimi borç bilirim.

 Göreve geldiğimiz günden bu yana 50 kişilik olan üye sayımızı, bir haftalık süre içerisinde %100’ den fazla bir artış sağlayarak 110 üyenin üzerine çıkartmış bulunuyoruz. Mevcut üyelerimizle birlikte bizlere güvenerek aramıza yeni katılan üyelerimize teşekkür ederiz.

 Amacımız sendika üyesi olan veya olmayan herkesin derdi ile dertlenerek sorunlarını çözme hususunda yardımcı olmaktır.

 Üniversite teşkilatında sadece bir temsilci ile değil, üyemiz olan herkesin bir temsilci şuuru ile çalıştığı sendika olarak kısa bir sürede üyelerimizi daha da arttırarak yetkili sendika olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda istekleri ve sorunları daha hızlı bir şekilde çözüme ulaştıracağımıza inanıyoruz.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali