McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 01 Şubat 2016, Pazartesi 17:31 tarihinde eklendi. 439 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak sözler

Feyzioğlu: Ya devletin yanındasın ya PKK'nın
Kılıçdaroğlu'nu kızdıracak sözler

 


Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu: Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihin en büyük kalkışmasıyla karşı karşıyadır.

Kırıkkale Barosu tarafından düzenlenen seminere katılarak Kırıkkale Barosu avukatlarına konuşan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu şunları söyledi:

BU DEVLETİ YIKMAYALIM


Bu devleti yıkmayalım. Başka gidecek yerimiz de devletimiz de yok. Devleti yıkmamak için hem teröriste destek olmamak lazım, hem de 'Adalet Mülkün Temelidir' diyen bizler, devletin yıkılmaması için adaletli bir devlet olması gerektiğini herkesten daha iyi biliriz. İlk cümleyi duyan ya çılgınca alkışlıyor ya faşist oluyoruz. Sadece ikinci cümleyi duyan bölücü diye başlıyor. Böyle bir şey yok.

YA DEVLETİN YANINDASINDIR, YA PKK'NIN


Var olan bir şey var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihin en büyük kalkışmasıyla karşı karşıyadır. Bu kalkışmada ya devletin yanındasındır ya terör örgütünün yanında. Bunun arası kalmamıştır. Devletin yanında olmak ise devleti doğruya yöneltmekle, adaletli olmasını sağlamakla olur. Hiçbir şekilde terör örgütüyle devleti aynı kefeye koymakla asla ve katta olmaz.

AKADEMİSYENLERİN BİLDİRİSİ AKADEMİK DEĞİL


Özgürlükçü ve liberal düşüncede olmak için mutlaka terör örgütünü desteklemek gibi bir zorunluluğun olmadığına dikkati çeken Feyzioğlu, ‘Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi’nin yayımladığı bildirinin kendi gözünde ve düşüncesinde akademik bir değerliliğinin olmadığını söyledi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali