McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 01 Şubat 2016, Pazartesi 17:47 tarihinde eklendi. 634 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

19 kişilik suikast timi Türkiye'de

Kod adı: Alparslan
19 kişilik suikast timi Türkiye'de

 

Putin, "Pilotumu öldürdü" bahanesiyle Türkmenler'e komutanlık yapan Alparslan Çelik'in ölüm emrini verdi. Çelik'i İstanbul'da görüntüleyen Hürriyet Rusya'ya "Gelin vurun" mesajı gönderdi. Çeçen Kadirov'a bağlı 19 kişilik suikast timi Türkiye'ye geldi

Rusya'nın DAEŞ'i bahane ederek Suriye'de sivillere ve Türkmenler'e yaptığı katliam yetmedi. Rus lider Putin, Türkiye tarafından düşürülen SU-24 uçağının pilotunu öldürdüğü gerekçesiyle Türkmenler'in komutanı Alparslan Çelik'i öldürmek için harekete geçti. Suriye'deki Türkmenler'in evlerini korumak için canını hiçe saya sayarak bölgede savaşan Çelik'in Ruslar tarafından tüm dünyada arandığı haberini yapan Hürriyet, ertesi gün Çelik'i İstanbul'da görüntüleyerek adeta Rusya'ya "Bakın aradığınız adam burada. Gelin vurun" mesajı verdi. Bu haber üzerine 19 kişilik suikast timi İstanbul'a geldi.

HÜRRİYET GAMMAZLADI


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, gizli servis FSB'ye Çelik'in vurulması emrini verirken suikast görevi Putin'in kuklalığını yapan Çeçenistan Devlet Başkanı Ramzan Kadirov'a ihale edildi.

TETİKÇİLERİN 7'Sİ KADIN


Kadirov bundan önce Türkiye'de yaşayan kendisine muhalif Çeçen mücahitlerini hedef almıştı. 'Çakma Çeçen' olarak bilinen Kadirov'a bağlı suikast timleri Türkiye'ye gelerek Çeçen direnişinin ünlü isimlerini tek tek öldürmüştü. Kadirov'un bu kez de benzer bir suikastı Elazığlı Alparslan Çelik'e karşı planladığı tespit edildi. İddialara göre, Kadirov'a bağlı 19 kişilik suikast timi Çelik'i öldürmek için Türkiye'ye giriş yaptı. Ekipten 7 kişinin ise kadın suikastçı olduğu öğrenildi. Çok sık yer değiştirdiği öğrenilen Alparslan Çelik'in ise 5 gönüllü tarafından korunduğu belirtildi.

ALPARSLAN ÇELİK KİMDİR?


MHP Keban eski Belediye Başkanı Ramazan Çelik'in oğlu olan Alparslan Çelik'in iki yıldır yanındaki mücahit arkadaşlarıyla Türkmen Cephesi saflarında savaştığı öğrenildi. Çelik 2014 ilkbaharında sınırdan önce Irak'a giderek Türkmenlerle birlikte DAEŞ'e karşı savaştı. Çelik buradan da 2015 yılı başlarında Suriye'ye geçerek Bayırbucak Türkmenleri saflarına katıldı. Çelik, 2'nci Sahil Tümen Komutanlığı birliklerine katıldı ve komutan rütbesine kadar terfi etti.

Putin'in kuklası gibi davranan Çeçenistan'ın lideri Ramzan Kadirov, Alparslan Çelik'in öldürülmesi için 19 kişilik bir ekibi Türkiye'ye gönderdi. Kadirov'un, Rus istihbarat örgütü FSB ile ortaklaşa oluşturduğu timde Rus uyruklu 7 tane kadın suikastçı yer alıyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali