McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 03 Şubat 2016, Çarşamba 14:45 tarihinde eklendi. 795 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AB Bilgi Merkezleri Ağı, TOBB ile Yeni Dönemin Açılışını Yapıyor

Edirne'nin de yer aldığı 20 ilin AB Bilgi Merkezleri koordinatörleri tarafından yıllık plan sunumları gerçekleştirildi.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Halim Mete, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Hansjörg Haber ve Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Rauf Engin Soysal’ın katılımıyla ’AB-Türkiye İşbirliğinde 2016 Öncelikleri’ paneli gerçekleştirildi.
AB Bilgi Merkezleri Ağı, TOBB ile Yeni Dönemin Açılışını Yapıyor Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Halim Mete, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Hansjörg Haber ve Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Rauf Engin Soysal'ın katılımıyla 'AB-Türkiye İşbirliğinde 2016 Öncelikleri' paneli gerçekleştirildi.

 

TOBB İkiz Kuleler Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen, 'AB-Türkiye İşbirliğinde 2016 Öncelikleri' paneline basın mensupları, AB büyükelçileri, STK ve düşünce kuruluşlarının yanı sıra 20 ilde AB Bilgi Merkezleri'ne ev sahipliği yapan Ticaret/Sanayi Odaları, Ticaret Borsası, İktisadi Kalkınma Vakfı ve ESİAD gibi kurumların temsilcileri katıldı.

 

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Genel Sekreterlerinin de katıldığı panel, AB-Türkiye işbirliğinin 2016 öncelikleri çerçevesinde Türkiye çapında bilgi ve iletişim ağına dikkat çekip genişletmeyi amaçlıyor. Panelin sonrasında gerçekleştirilen etkinlikte ise, içinde Edirne'nin de yer aldığı 20 ilin AB Bilgi Merkezleri koordinatörleri tarafından yıllık plan sunumları gerçekleştirildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali