McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 23 Nisan 2016, Cumartesi 17:02 tarihinde eklendi. 875 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

7. Balkan Çocuk Şenliği Yürüyüşü

Öğrencilerin yürüyüşünden detaylar ve Valilik ziyareti. Edirne'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı
 7. Balkan Çocuk Şenliği Yürüyüşü Konnuk öğrencilerden detaylar
Bando takımı
Öğrencilerin yürüyüşünden detaylar ve Valilik ziyareti. Edirne'de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı çerçevesinde, ArnavutlukKosovaRomanya,BulgaristanYunanistanMoldova veKırgızistan ile misafir illerden gelen öğrenciler, 7. Balkan Çocuk Şenliği Yürüyüşüne yöresel kıyafetleriyle katıldı.

Edirne Valiliği bahçesinde toplanan öğrencilerden ülkelerini temsilen birer öğrenci EdirneVali Vekili Mustafa Ergün ve Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Serdar Bakır'ı ziyaret etti.

Ergün ve Bakır, öğrencilerle sohbet ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Öğrenciler de Edirne'de bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ülkelerine özgü hediyeleri Ergün ve Bakır'a takdim etti.

Kortej oluşturan misafir öğrenciler, ziyaretin ardından Edirne Belediye Bandosu eşliğinde, ülkelerinin bayrakları ve pankartlarla kent merkezinden Saraçlar Caddesi'ne yürüdü.

Öğrenciler, trafiğe kapatılan caddede kurulan platformda halk oyunu gösterileri sundu. Gösterileri çok sayıda vatandaş ve turist izledi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali