McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 27 Nisan 2016, Çarşamba 18:37 tarihinde eklendi. 451 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

PKK'lı Alman'dan şok itiraflar

PKK'nın gerçek yüzünü de bir kez daha ortaya çıktı
 PKK'lı Alman'dan şok itiraflar

Alman terörist PKK'yı dine benzetti


PKK'nın gerçek yüzünü de bir kez daha ortaya cıktı

Taha Dağlı bugünkü köşe yazısında Alman vatandaşı olan terörist Cihan Kendal'ın sözlerini köşesine taşıdı. Alman terörist açık açık PKK ve PYD'nin hedeflerini anlatırken PKK'yı da dine benzetti.

işte Dağlı'nın o yazısı:

Suriye’de PYD terör örgütü mensubu PKK’yı dine benzetti.“2012’de Nevruz kutlamalarında Kürt halkı ile PKK arasındaki bağı gördüm, tıpkı bir din gibiydi” dedi.

PYD terör örgütünün önceliğinin Rakka olmadığını itiraf eden terörist, Araplara ait evleri havaya uçurduklarını söyledi.

PKK-ALMANYA BAĞLANTISI

PKK’yı dine benzeten o teröristin adı Cihan Kendal.

26 yaşında bir Alman vatandaşı.

Saarland eyaletinden kalkıp Suriye’ye gitmiş, PKK-PYD’ye katılmış.

2011’e kadar Almanya’da PKK terör örgütü için faaliyetlerde bulunmuş. Öcalan’ı araştırmış, PKK’ya katılma kararı almış. 2012’de Nevruz için geldiği Güneydoğu’dan Suriye’ye gitmiş ve PYD terör örgütünün silahlı kanadı olan YPG militanı olmuş.

“RAKKA’YI ALMAK GİBİ BİR AMACIMIZ YOK” DİYOR

Rakka kenti Suriye’de DAEŞ terör örgütünün kalesi konumunda. Suriye’de son 2 yıldır DAEŞ’le mücadele ediliyor ama DAEŞ’e karşı savaştıklarını iddia eden Amerika da, Rusya da, Esed rejimi de, PYD terör örgütü de DAEŞ’in yuvası olan Rakka’ya saldırmıyor.

PKK’lı terörist Kendal, bu durumu itiraf ediyor, “Açıkçası YPG’nin Rakka’yı ele geçirmek istemiyor” diyor.

PYD terör örgütünün önceliğinin Türkiye sınırı yakınlarındaki Cerablus kenti olduğunu söylüyor. Cerablus’u ele geçirerek PYD kantonları olan Afrin ile Kobani’yi birleştirmeyi hedeflediklerini belirtiyor.

ETNİK TEMİZLİK İTİRAFI

PYD terör örgütü geçen yaz Arap şehri olan Tel Abyad’ı işgal ettiğinde bölgede yaşayan Arap ve Türkmen halka karşı etnik temizlik uygulamıştı.

PKK’nın Alman teröristi, PYD terör örgütünün Suriye’de işgal ettiği topraklarda etnik temizlik yaptığıyla ilgili sorulara da yanıt verdi. “Etnik temizlik yok” dedi ama sivillere ait evleri havaya uçurduklarını itiraf etti.

"ARAPLARIN EVİNİ HAVAYA UÇURUYORUZ"


Almanya’dan kalkıp Suriye’ye gelen Cihan Kendal adlı terörist, “Rojava sınırlarındaki bölgeleri temizliyoruz, kantonları savunabilmemiz için öncelikle 100 metre mesafedeki alanları temizlemek zorundayız, oradaki sınırlarda havaya uçurulmuş evler görürsünüz, o evler Araplara da ait olabiliyor, güvenlik için tehlikeli olarak gördüğümüz binaları patlatıyoruz çünkü o şekilde bırakırsak o binalar düşmanın eline geçebilir” diyor.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali