McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 27 Nisan 2016, Çarşamba 19:03 tarihinde eklendi. 734 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yere Dökülen Mercimek, Polisi Şüphelinin Adresine Götürdü

Edirne'de, bir hırsızlık olayını araştıran polis, yere dökülen kırmızı mercimekleri takip edince, şüphelinin adresine ulaştı.
Yere Dökülen Mercimek, Polisi Şüphelinin Adresine Götürdü Edirne'de, bir hırsızlık olayını araştıran polis, yere dökülen kırmızı mercimekleri takip edince, şüphelinin adresine ulaştı. Polis, markette hırsızlık olayına karıştığı gerekçesiyle şüpheliyi gözaltına aldı.

Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi 3. Sokak üzerinde bulunan bir markete giren hırsız veya hırsızlar, içeriden 12 bin TL değerinde gıda ve temizlik ürünü, sigara ve kasada bulunan parayı aldı. Olayın bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Market içerisinde ve çevresinde araştırma yapan polis, yere dökülmüş halde bulunan kırmızı mercimeği fark etti. Kırmızı mercimekleri takip edenpolis, marketin alt sokağında bulunan A.K. isimli şahsın ikametine ulaştı.

Savcılıktan gerekli izinleri alan polis, şüphelinin evine girerek arama yaptı. Yapılan aramada marketten çalındığı tespit edilen sıvı yağ, çay, kuru fasulye, nohut, pirinç, kırmızı mercimek, bulaşık ve çamaşır deterjanı, diş fırçası ve macunu, kahve, un, makarna, peçete ve sigara kartonlarını buldu. Polis, çalıntı malzemelere el koydu. A.K. isimli şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali