McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 28 Nisan 2016, Perşembe 16:36 tarihinde eklendi. 797 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Maç Sonrası Minik Futbolculara Kitap Dağıtıldı

Alperen Ocakları Tekirdağ İl Başkanlığı, minik futbolculara kitap hediye etti.
Maç Sonrası Minik Futbolculara Kitap Dağıtıldı Alperen Ocakları Tekirdağ İl Başkanlığı, minik futbolculara kitap hediye etti.

Tekirdağ Alperen Ocakları İl Başkanı Mücahit Çalgın, 13 Kasım Stadı'nda Büyükşehir Gençlik Spor ve Büyük Çınarlı Spor takımları arasında oynanan U-13 ligi futbol maçından sonra minik sporculara, mizah, spor ve tarih kategorilerinde toplamda 56 kitap ve gofret dağıttı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Alperen Ocakları İl Başkanı Çalgın, "Çocuklara senede bir gün değil, her gün yakın olalım. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza sahip çıkma adına, spordan sanata, edebiyattan eğitime her alanda ilgili olmalıyız ve kitabı çocuklarımıza sevdirmeliyiz. Çocuklarımıza insanlara yardım etmeyi öğretmeliyiz" dedi.

Çocuklara birey olma bilincini öğretmek adına, gece gündüz demeden çalışmaları gerektiklerine dikkat çeken Çalgın, "Alperen Ocakları olarak, bizler gece gündüz bu uğurda çalışarak gayret göstererek milli manevi değerlere sahip çıkan bir nesil yetiştirmek için çalışacağız ve çabalayacağız" şeklinde konuştu.

Çocuk potansiyelinin değerlendirilmesi gerektiğine vurgu yapan Çalgın, "Şehrimiz nüfus yaş ortalaması birçok Avrupa şehrinin üzerinde. Böyle bir avantajı iyi yönde değerlendirmek, bizim gibi derneklere düşmektedir. Her şeyi devletten beklemek olmaz. Millet olarak bizler de çocuklarımıza sahip çıkmalıyız" ifadelerini kullandı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali