McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 13 Mart 2011, Pazar 11:00 tarihinde eklendi. 1805 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Keşan'da Thai Boks Şampiyonası Yapıldı

Edirne'nin Keşan İlçesinde Thai Boks Şampiyonası Yapıldı
Keşan'da Thai Boks Şampiyonası Yapıldı Edirne'nin Keşan ilçesinde Thai Boks Şampiyonası yapıldı.

Keşan Belediyesi, Çelik İnşaat ve Akademi Gençlik Spor Merkezi ana sponsorluğundaki Uluslararası Thai Boks Şampiyonası, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Rock sanatçısı Uğur Çakır'ın konseri ile başlayan şampiyona da erkekler ve bayanlar kategorilerinde 10 müsabaka yapıldı.

Müsabakalarda erkeklerde 90 kiloda Gökhan Gülücü rakibi Hikmet Çelik'i, 67 kiloda Kenan Günaydın Ermenistanlı rakibi Aleks Gamkrelides'i, 75 kiloda Mustafa Altay Birkan Duran'ı, 90 kiloda Mert Akın Servet Çıtırgı'yı, 75 kiloda Heybet Tenlik İranlı Hossein Hayati'yi, 75 kiloda Yücel Kaya Ermenistanlı Armen Aleksenyan'ı, 75 kiloda Kadir Taşdan Hekim Süleymanoğlu'nu, bayanlarda 60 kilo da Gözde Bayergi İranlı Mina Karami'yi, 65 kiloda Sema Okansoy Nurcan Uysal'ı, 57 kiloda Figen Dikbayır İranlı Marsieh Fardsonei'i yendi.

Müsabakalarda dereceye girenlere kupaları, Keşan Belediye Başkan Vekili Mitat Beyazoğlu, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Küçükkarakaş, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Harun Çil, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, My Thai Federasyonu Başkanı Halil Durna tarafından verildi.

My Thai Federasyonu Başkanı Halil Durna, kupa töreninden sonra yaptığı konuşmada turnuvaya destek veren Keşan Belediyesine teşekkür etti. Keşan Belediye Başkan Vekili Mitat Beyazoğlu da bu organizasyona destek veren başta federasyon olmak üzere tüm sponsor firmalara teşekkür ederek iyi bir organizasyon gerçekleştiğini kaydetti

 

(Anadolu Ajansı)
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali