McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 16 Haziran 2016, Perşembe 13:57 tarihinde eklendi. 550 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sinan Oğan: İkinci Turda Adayların Benim Lehime Çekileceğine İnanıyorum

MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan, kurultayın ikinci turunda diğer adayların kendisinin lehine seçimden çekileceğini inandığını söyledi.
Sinan Oğan: İkinci Turda Adayların Benim Lehime Çekileceğine İnanıyorum

''iNŞALLAH İKİNCİ ÜÇÜNCÜ TURDA KAZANACAĞIZ"

Partisindeki genel başkanlık seçimi hakkında konuşan Sinan Oğan, "Birinci tura zannediyorum bütün adaylar girecek. Çünkü herkes kendi gücünü görmek ister. Herkes ülkücülerin terazisine çıkacak. Ülkücülerin terazisi hassas bir terazidir. Ülkücüler tartacaktır ve ona göre oyunu verecektir. Bizim tüzüğümüze göre birinci ve ikinci turlarda 607 ama üçüncü turda en çok oyu alan kazanır. İkinci turda inanıyorum diğer aday arkadaşlarımız neticeyi görüp bizim lehimize çekileceklerdir inşallah biz ikinci ve üçüncü turda kazanacağız." dedi.

"YETERLİ OY ALAMAMIZIN SEBEBİ GENEL MERKEZİN YANLIŞ SİYASETİDİR"

Edirne'nin aslında Milliyetçi Hareket Partisi'nin kalesi olabilecek bir il olduğunu vurgulayan Oğan, "Bu Bölgede vatanını, milletini seven insanlar yaşıyor. Dolayısıyla tamdaMilliyetçi Hareket Partisi'nin seçmen kitlesini tarif ediyor bu. Bizim Edirne'den yeterli oy alamamamızın sebebi Edirne halkının değil, MHP Genel Merkezi'nin yanlış siyasetidir." şeklinde konuştu

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali