McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 17 Haziran 2016, Cuma 18:50 tarihinde eklendi. 502 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İki Aile Arasında Kavga Çıktı: 3 Yaralı

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde aralarında husumet olan iki aile arasındaki silahlı kavgada 3 kişi yaralanırken, bir otomobil ve ev ateşe verildi.
İki Aile Arasında Kavga Çıktı: 3 Yaralı Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde aralarında husumet olan iki aile arasındaki silahlı kavgada 3 kişi yaralanırken, bir otomobil ve ev ateşe verildi.

Olay, Muratlı İlçesi'ndeki Turan Mahallesi 6'ncı Sokak'ta meydana geldi. Roman vatandaşların yaşadığı mahallede aralarında husumet bulunan iki aile arasında dün gece kavga çıktı. Tabanca silahla ateş açan 56 yaşındaki H.Y., hasım ailenin fertlerinden 30 yaşındaki Bülent İ., 43 yaşındaki Salih İ. ve 49 yaşındaki Kayhan K. ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavileri için Muratlı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

EVİ VE ARAMASI ATEŞE VERİLDİ

Mahallede toplanan öfkeli kalabalık polis güvenlik önlemi almasına karşın 3 kişiyi yaralayan H.Y.'nin park halindeki aracı ile evini ateşe verdi. Olay yerine Tekirdağ ve Çorlu'dan da çok sayıda polis sevk edildi. Şüpheli H.Y. gözaltına alınırken, polis kalabalığı havaya ateş edilerek ve biber gazı kullanarak dağıttı. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, ev ve araç kullanılamaz hale geldi.

Muratlı Kaymakam Vekili Şahin Demir ve Muratlı Belediye Başkanı CHP'li Nebi Tepe de olay yerine gelerek bilgi aldı. Polis, Mobese ve çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye alarak, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Tekrar gerginlik yaşanmaması için polis geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Tekirdağ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali