McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 21 Haziran 2016, Salı 14:04 tarihinde eklendi. 641 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakyaka Yönetimi Vali Mehmet Ceylan Başkanlığında Toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, TekirdağValisi Mehmet Ceylan ve Edirne Valisi Günay Özdemir'in katılımıyla ajansın merkez binasında gerçekleştirildi.
Trakyaka Yönetimi Vali Mehmet Ceylan Başkanlığında Toplandı
 
Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Aylık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, TekirdağValisi Mehmet Ceylan ve Edirne Valisi Günay Özdemir'in katılımıyla ajansın merkez binasında gerçekleştirildi.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan başkanlığındaki Yönetim Kurulu Toplantısına Edirne Valisi Günay Özdemir, Kırklareli Valisi Esengül CivelekTekirdağ Büyükşehir Belediye BaşkanıKadir AlbayrakKırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam KesimoğluEdirne Belediye Başkanı Recep GürkanEdirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Saffet Üresin, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt,Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya ÇetintaşTekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıntel ve TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı.

Bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinin ardından gündem maddelerine geçildi. Toplantının ana gündem maddesi 01 Nisan 2016 tarihi itibariyle başvuru süreci tamamlanan 2016 Yılı Mali Destek Programları sonuçları oldu. Nisan ayı sonunda başlayan Bağımsız Değerlendirme ve Değerlendirme Komitesi süreçlerinde Ajans'a teslim edilen 288 proje, Yönetim Kurulunda görüşüldü.

Dilek ve temenniler bölümüyle sona eren toplantının ardından Yönetim Kurulu üyelerine Ajans binasında iftar yemeği verildi. 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali