McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 23 Haziran 2016, Perşembe 14:45 tarihinde eklendi. 685 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fitreler Thk'ya

Türk Hava Kurumu (THK) Edirne Şubesi, Ramazan ayında halkın fitre ve zekatlarını vermeleri için Saraçlar Caddesi’ne bağış kabini koydu.
Fitreler Thk'ya
 
Türk Hava Kurumu (THKEdirne Şubesi, Ramazan ayında halkın fitre ve zekatlarını vermeleri için Saraçlar Caddesi'ne bağış kabini koydu.

THK Edirne Şubesi Başkanı Nilüfer Umut Köylüoğlu, Diyanet İşleri Başkanlığı fitreyi 15 TL olarak açıkladığını belirterek, "Halkımızdan bağışlarını bekliyoruz. Bir kişinin fitresi minimum 15 lira ama isteyen daha fazla da bağış yapabiliyor" dedi.

THK Edirne Şubesi olarak Saraçlar Caddesinde bağış kabini açtıklarını ifade eden Köylüoğlu, "Bunun dışında merkeze bağlı köy muhtarlarımıza ve mahalle muhtarlarımıza ayrıca zarf dağıtımı da yaptık. Halkımızdan tabi ki destek bekliyoruz, bu desteğin karşılığında THK olarak ambulans helikopter hizmetlerimiz var. Ayrıca orman yangınlarına müdahale eden yangın söndürme uçaklarımız var. Bir de Atatürk'ün kurduğu bu kurumda sportif havacılığı yaymak, Bütün öğrencilere sportif havacılıkla ilgili verilen eğitimler ücretsiz olarak karşılanıyor" ifadelerini kullandı.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali