McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 10 Temmuz 2016, Pazar 18:04 tarihinde eklendi. 792 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çeşmede Aranan Çınar Gürses'in Ağabeyi ve Yeğeni de Boğularak Ölmüş

İzmir'in Çeşme ilçesinde, üzerinde uyudukları halatları kopan dubayla birlikte denizde kaybolan 2 garsondan biri olan Çınar Gürses'in ağabeyi ile yeğeninin de boğularak öldüğü ortaya çıktı.
Çeşmede Aranan Çınar Gürses'in Ağabeyi ve Yeğeni de Boğularak Ölmüş
 
İzmir'in Çeşme ilçesinde, üzerinde uyudukları halatları kopan dubayla birlikte denizde kaybolan 2 garsondan biri olan Çınar Gürses'in ağabeyi ile yeğeninin de boğularak öldüğü ortaya çıktı.

Edirne'de bulunan değişik mekanlarda barmenlik yapan Çınar Gürses, sezonun açılması ile birlikte önce Bodrum'a oradan da daha yüksek maaşla çalışmak için Çeşme'ye gitti.İstanbul'dan kendisini ziyarete gelen arkadaşı Serdar Yalçın ile denize girdi. İki arkadaş daha sonra plajda kıyıya bağlı dubaların üzerine çıkıp uyudu. Ancak duba, iddiaya göre, bağlı bulunduğu halatlardan kurtulup denize sürüklendi. Bir süre gözlerini açan iki arkadaş, kendilerini denizin ortasında buldu. Çınar Gürses, kıyıdaki arkadaşlarını cep telefonuyla arayarak yardım istedi. İhbar üzerine, kıyıyı az da olsa görebildiğini söyleyen Gürses ve Yalçın için, Sahil Güvenlik ekipleri harekete geçti. Ancak saatler geçmesine karşın Gürses ile arkadaşına bir türlü ulaşılamadı. Cep telefonu bağlantısı da kesilen Gürses ile arkadaşının bulunması için çalışmalar sürüyor.

"İYİ BİR ARKADAŞTI"

Edirneden arkadaşı Bülent Serbest, "Çınar Gürses iyi bir arkadaşımızdı, burada çeşitli mekanlarda çalışıyordu. Nisan ayının sonunda Bodrum'a çalışmaya gitti. Oradan daÇeşme'ye gitti. Ailesinden daha önce ağabeyi Tunca Nehri'nde boğuldu, geçen yılda yeğeni boğularak hayatını kaybetti. Dün 4 defa aradım kendisini fakat telefonu kapalıydı. İnşallah kurtarma ekipleri kurtarır arkadaşımızı, arkadaşımız iyi bir kişiliğe sahiptir." dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali