McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 14 Temmuz 2016, Perşembe 16:43 tarihinde eklendi. 748 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İpsala'da Asfalt Çalışmaları Başladı

Edirne'nin İpsala ilçesinde belediye tarafından yapılan altyapı çalışmalarının ardından bozulan yollar, Karayolları Bölge Şefliği tarafından asfaltlanmaya başladı.
İpsala'da Asfalt Çalışmaları Başladı
 
Edirne'nin İpsala ilçesinde belediye tarafından yapılan altyapı çalışmalarının ardından bozulan yollar, Karayolları Bölge Şefliği tarafından asfaltlanmaya başladı.

İçme suyu, doğalgaz, yağmur suyu, kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığı Enez Caddesi'nin İpsala'ya giriş kısmından çarşı içine kadar olan kısmında Karayolları bölge Şefliği tarafından asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Enez Caddesi'nde gerçekleşen asfalt çalışmalarını İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir veGelibolu Karayolları Bölge Şefi Ertuğrul Çeker ile birlikte inceleyen Belediye BaşkanıMehmet Kerman, "İlçemizde başlattığımız asfaltlama çalışmalarına devam ediyoruz. Karayolları ekibimiz çalışmalarına başladı. İnşallah en kısa zamanda asfaltlama çalışmasını bitirip yaya kaldırımlarımızı yapacağız. İlçemizin girişi, yoluyla, yaya kaldırımıyla, ağaçlandırmasıyla ve ışıklandırmasıyla ilçemize yakışır şekilde olacak. Göreve geldiğimiz günden beri İpsala'mız için tüm hizmetlerin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yol asfaltlama çalışmalarımız ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Kerman açıklamasında ayrıca, "İlçemizde başlatılan asfalt çalışmalarına desteklerinden dolayı Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, Anayasa Komisyonu Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na, Milletvekilimiz Rafet Sezen'e, Kaymakamımız Eyyup Özdemir'e, İl Başkanımız İlyas Akmeşe'ye ve Karayolları Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz'e,Gelibolu Karayolları Bölge Şefi Ertuğrul Çeker'e,Karayolları Bölge Müdürlüğü Tesisler ve Bakım Baş Mühendisi İsa Cabbar'a, Karayolları Üst Yapı Baş Mühendisi Erkan Polat'a,Keşan Asfalt Üst Yapı Şantiye Şefi Kadir Memişoğlu'na şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali