McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 25 Temmuz 2016, Pazartesi 21:57 tarihinde eklendi. 1106 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sağlıkçılardan Kırkpınar İçin Özel Mesai

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliği ile 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Sanat Spor Etkinlikleri haftasında, kurulan Acil Sağlık İstasyonu, bilgilendirme stantı, 112 ACİL Ambulans Timleri ve Ulusal Medikal Ekipleri ile sporculara ve vatandaşlara hizmet etti.
Sağlıkçılardan Kırkpınar İçin Özel Mesai Edirne İl Sağlık Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliği ile 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve Kültür Sanat Spor Etkinlikleri haftasında, kurulan Acil Sağlık İstasyonu, bilgilendirme stantı, 112 ACİL Ambulans Timleri ve Ulusal Medikal Ekipleri ile sporculara ve vatandaşlara hizmet etti.

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Müsabakalar öncesinde pehlivanların sağlık muayenelerinden başlamak üzere müsabakalar anındaki her türlü yaralanmalara, tribünlerdeki ve panayır alanındaki vatandaşlarımızın olası bir sağlık problemlerine anında ve yerinde müdahalenin yapılabilmesi için yaklaşık 80 kişiden oluşan bir sağlık gücü ile pehlivanlarımızın ve güreş severlerin yanındayız. Bu yıl bir ilk olarak pehlivanlarımızın diskalifiye ve benzeri durumlarında daha net kararlarının verilmesi için 'Ortopedi Uzman Hekimi' dışında bir ilk olarak 'Spor Hekimliği Uzmanı' da sağlık ekiplerimize dahil olmuştur. Edirne İl Sağlık Müdürlüğümüzün açmış olduğu "Organ ve Doku Bağış" standımızda, "Toprak Olmasın Can Olsun" sloganıyla Organ-Doku bağışları alınmakta olup, Kırkpınar etkinliklerine katılan tüm misafirlerimizi standımızı ziyarete bekliyoruz. Ayrıca Toplum Ruh Sağlığı Merkezince kurulan stantta hastaların yapmış olduğu el sanatları ürünleri sergilenerek, satışa sunulmuştur" denildi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali