McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 25 Temmuz 2016, Pazartesi 22:20 tarihinde eklendi. 1546 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin en Genç Muhabiri

TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜRREŞLERİNİN EN GENÇ MUHABİRİ Bu yıl 655. Yapılan tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde herkesin ilgi noktası olan Edirne Olay Gazetesinin küçük muhabiri Esat Topaç, 3 gün süren Kırkpınar etkinliklerinde sahada ayak basmadığı yer bırakmadı.
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin en Genç Muhabiri

Bu yıl 655. Yapılan tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde herkesin ilgi noktası olan Edirne Olay Gazetesinin küçük muhabiri Esat Topaç, 3 gün süren Kırkpınar etkinliklerinde sahada ayak basmadıgı yer bırakmadı. Bu yıl 8. Sınıfa gecen 13 yaşındaki Esat Topaç boş zamanlarını Edirnede bir yerel gazetede geçiriyor.

655.Tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde çektiği fotoğraflarla ustalara taş çıkartan Esat Topaç, 3 gün boyunca kırkpınar’da çektiği haber ve magazin fotoğrafları yanı sıra, favorisi olan Recep Kara’nın tüm yenişlerini resimledi.

 Genç muhabir çektiği Recep Kara fotoğraflarını bir CD de toplayıp Ordu Ünye’ye yapacağı ziyarette Baş Pehlivan Kara'ya fotoğraflarını vermeyi ve onunla yağlı güreşler ile Kırkpınar hakkında bir röportaj yapmayı düşünüyor.

 “Makinesinin İSO ve Diyafram ayarları için sahada bulunan fotoğraf sanatçılarından bilgi aldığını söyleyen küçük Esat Topaç, haber fotoğrafı nasıl çekilir konusunda da gazeteci ağabeylerinde ve ablalarından öğrenmeye çalıştım.” Dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali